Sustanon 250 és Omnadren 250 melyikből van kevesebb hamis a piacon? Láttam tett már fel valaki hasonló kérdést de jó lenne ha én kapnék hasznos infókat.
esetleg.. tudnátok linkelni képet "eredeti" cuccokról,
vagy amiket a neten találni azok megbízhatóak?
kösz előre is...
most mit vársz? soha nem fogod tudni eldönteni hogy melyik kamu és melyik igazi! (aki biztos a minőségben az h@lye)
úgy vezetnek meg ahogy akarnak. nem kéne ilyesmivel foglalkoznod,semmi közöm hozzá,csak jóindulatból mondom.
ez igaz..de bízom abban hogy akitől veszem nem ver át..
meg alaposan szemügyre veszem az ampullákat és bízom a szerencsében..
folyt
megszakadt a netem
szal az omna 100 mg testosteron-caproátot tartalmaz míg a susta ugyanennyi tesztoszteron-decanoát-ot, és mindezt 250
mgramm ampullában azaz a nagy részét ezek teszik ki, mível három másik vegyület is van benne, de ezek mindkettőben megegyeznek. a testosteron-caproát sokkal hamarább fejti ki hatását, egyszóval hamarább növeli az erőt mint az izomzatot, emiatt sztem jobb az omna, bár óvatosan mert a mellékhatás is hamarább alakulhat ki.
Bocs, hogy szakadtam.
Amúgy mindkettőböl sok a hamis. a mai hamisitványoknak a külseje gyakran ugyanaz mint az igazinak, ugyhogy nem sokra mész a linkkel.
nézegesd ezt a fórumot!
amúgy minden deelernél eredeti cucc van, és ebben az életben soha senki nem vert át még senkit sem :)
senki se fogja azt mondani, hogy az enyém sz*ar cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!