Hogyan lehetnék, , erősebb"?
Üdv mindenkinek. 14 éves fiú vagyok, és van a hasamon 3-4 kiló felesleg. Első körben ezt szeretném leadni aztán a későbbiekben karra, hátra és mindenre gyúrni. Miket kéne ennem és hogyan kéne kondiznom ha nincs itthon súlyzóm? :/
Tudom hogy még fiatal vagyok de a csajoknak az izmosabb fiúk jönnek be.
Figyelj, ebben a korban 3-4 kg felesleg nem sok, mivel fejlődésben vagy, ha nősz pár cm-et, úgymond eltűnik a felesleg. Kondizni súlyzók,gépek nélkül elég nehéz,szóval amennyiben lehetőséged van rá, menj el konditerembe!
body.builder.hu-t ajánlom figyelmedben, kaja,edzés,edzéstervek, mindenről írnak...
Hallgass rám, és jó lesz az :)
Ha olvasod a fentebb említett buildert akkor csomó dolgot megtudhatsz a helyes táplálkozásról, ami mindenképp fontos az egészséged, edzésed szempontjából. Kb, olyasmi lesz hogy sok fehérje (zsírszegény húsok) szénhidrát (teljes kiörl. kenyér krumpli rizs) zöldség gyümölcs minél több.
Edzéshez meg minél többet futhatsz (alapvetően ez egy jó zsírégető edzés bár az a néhány kiló tényleg nem sok a korodban, inkább izmosíts)
minél több fekvőtámasz, felülés gugolás.. hátizom, és simán jó leszel súlyok nélkül is.
ha lejössz egy edzésre mutatok ilyen gyakorlatokat, hogy és mennyit csinálj stb.
Jó hogy ennyi idősen már foglalkozol így magaddal, helyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!