The Truth About The Six Pack Abs könyv igaz-e?
Előre szólok, hogy most fogok egy kicsit OFF-olni, elnézést kérek érte, de szerintem ezzel jobban válaszolok a kérdésedre, mintha alaposan utánanéznék a könyvnek.
Fogalmam sincs, pontosan miről írnak benne, de abban biztos vagyok, hogy teljesen felesleges ilyesmikbe vetni magát az embernek.
A valódi igazság a kockahasról csupán az, hogy a dolognak mindössze két összetevője van:
1. Megfelelően kidolgozott hasfal.
2. Megfelelően alacsony testzsírszázalék.
Az elsőt, ha csak hat kockára vágysz, egyetlen jól megválasztott gyakorlat rendszeres elvégzésével biztosíthatod, ha szépen kidolgozott fűrészizmokat is szeretnél, akkor pedig hozzácsapsz ehhez még egyet-kettőt. Javaslom a hasprést tarkó alá fogott súlytárcsákkal, a törzshajlítást oldalra rúdsúlyzóval vagy kézisúlyzóval és az orosz forgást. Ezzel a hármas kombóval, ha helyesen edzel, nagyon masszív hasizmot építhetsz.
A másodikat diétával és/vagy optimális mennyiségű és minőségű kardióedzéssel biztosíthatod.
Ennyi az igazság a kockahasról, semmi több.
Bocsi, az meglehet, angolul láttam eddig csak a gyakorlatot leírva, és eléggé szabad fordítással éltem. :)
Keress rá a "russian twist" címszóra YouTube-on! Ott sok értelmeset találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!