Hogyan tudnék fogyni a hasamról?
Korábban nem volt ilyen gondom, sőt 10 éve sovány voltam. Aztán elkezdtem normálisan enni, szerencsére jelenleg normál súlyom van. (165 cm és 56 kg vagyok) Azonban egy ideje elkezdtem csak a hasamra hízni. Borzasztóan zavar.
Nem szeretnék a teljes testsúlyomból fogyni, csak a hasamról.
Mit ajánlottok?
Sajnos sosem voltam egy sportember. Megvan mostanra az eredménye. Biciklizni szoktam, de az nem formál szerintem.
29N
Nincs célzott fogyás. Nem úgy működik a biológia, hogy te valami hiper-szuper gyakorlattal megcélzod a hasadat, és csak onnan fókuszáltan leégeted a zsírt. A fogyás egy összetett és komplex fiziológiai szisztémás folyamat, ami a test minden zsírraktárát érinti, és az egyén kalóriabevitelének függvénye. Nézz utána a kalóriadeficit fogalmának!
Formásodni (magyarul izmosodni) pedig valóban nem a biciklizéstől fogsz. A biciklizés egy remek mozgásforma, de izmosodni a progresszív súlyzós edzéstől fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!