Rubint Réka-Napi 20 perc önmagadért. Tornázik rá valaki vagy tornázott?
én már régóta csinálom (nem rendszeresen)-ha épp olyan kedvem van..heti kb 2x-az elején csak a felét birtam mert elég kemény egy kezdőnek-de én nagyon birom azt a csajt-a jókedve segit végigcsinálni-és bár én az evést enm mindig tudom kontrolálni, mégis izmosabbnak, formásabanak, jobb alakunak tűnök mióta hetente csinálom.Annak ellenére hogy néha bizony jól lakom és fel le ugrál a sulyom.
De szerintem aki tényleg kibir 2 hétig egy jó diétát és mellé csinálja a dvdt heti 3x-tuti lefogy és bomba lkja lesz.
én egy hónapja minden nap végig csinálom a 4 * 20 percet.az eredmény elég szembe tűnő,nem hiszem,hogy felesleges lenne végig tornázni.ahogy Réka is mondja a külalakért megkell szenvedni.én így szenvedek...
de legalább van értelme!!!
nem kötelező itt mindent elhinni,én tudom,hogy baromi kitartó vagyok(VÉGRE!!!!)és igenis végig nyomom a 4*20 percet!!!
ENNYI...
Én 2,5 hónappal ezelőtt még 96 kg felett voltam, mára 18 kg-t fogytam. Erre a programra "csak" 1-1,5 hónapja tornázom, előtte SOHA SEMMIT nem mozogtam, de simán lenyomom a 4*20 percet, akár naponta!!!
De nem teszem, csak 3*20-at, a comb helyett reggelente futok. De minden nap végig csinálom a 60 percemet és megy simán, egyre jobban, szebben!
Úgyhogy nem valótlan az előbbi állítás!
Hali:) Megkésvebár,de...
SZóval én a nyáron EGY HÓNAP ALATT(!!!) úgy kezdtem el fogyni ca. 70 kg-ról, in medias res elkezdtem diétázni, és az első napokban 60 percet szobabiciklizni. Aztán elkezdtem a napi 20 percet csinálni, a biciklizés után 1-2 blokkot nyomtam le. Aztán elkezdtem kocogni is, a fentiek helyett lazításként néha beiktattam egy 5 km-es esti futást. A 2. hét után 40-50 perc biciklizés után csináltam meg a 80 perc tornát, vagy reggel bicikliztem egy órát,éseste toltam le a 80 percet. Ekkor már lábsúllyal és step paddal. Természetesen pihenőnapok is voltak (heti 1-2), főleg, mivel egész nyáron az őszi érettségire készültem. Na,alényeg, hogy szeptemberre lement úgy 10 kiló, hogy némi izmot is magamra szedtem. Egyébként kb. 4 óra felé ettem utoljára, és este az edzés után már csak egy nagy adag fehérjeturmixot ittam.meg ettem egy almát,ha nagyon éhes voltam.
Csak sajnos a télen most a nagyját visszaszedtem (stresszzabálás:S), úgyhogy most irtó pipa vagyok magamra,és megint elkezdtem ugyanezt. A gáz az, hogy kicsit nehéz összeegyeztetni az érettségire való készülődéssel meg a sulival. Nem baj,ha idén nem is vesznek fel orvosira, legalább vékonyabban bőgöm át a nyarat:D
Szóval fel a fejekkel csajok,egyáltalán nem létezik lehetetlen:) Csak vasakarat is kell!:) (Nálam általában az elején némi düh is, ami katalizálja a folyamatot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!