TESTÉPÍTŐK! 95% beta ecdysteron hatásos?
Leginkább olyanok véleménye érdekel akik:
1.értenek is hozzá
2.tapasztalatból írnak
Tehát az olyan jellegű válaszok ,hogy ismerősöm ismerősének a fiának a lányának a nővérének a barátja szerint igen azok nem érdekelnek.
Arra vagyok kíváncsi hogy hatásos e,mivel a tanulmányok nem bizonyították.Ha hatásos akkor mennyire.És hogy mennyi tápanyag bevitel mellett (itt nem a papírra leírtra vagyok kíváncsi hanem a ténylegesre) fejti ki a hatását
h4xOr
(ui.:láttam,hogy volt már ilyesmi kérdés csak engem egy kicsit több konkrétum érdekel)
fuuha. most láttam, nincs is már a sima ecdysterone.
Ez volt: [link]
Nekem nagyon sokat dobott, sima tápkieghez képest, kb napi 250-300 gramm protein mellett. (90-100 kg vtam akkoriban)
Nagyon úgy tűnik ezt is betiltották, lefoglaltak egy rakás cuccot szteroidhoz hasonló hatás miatt.
igen látom. A régi nem spenót kivonat volt, hanem színtiszta ecdysone, szóval csak a hatóanyag, és asszem 250 mg volt egy kapszulában.
De nézz szét, mert nemegy fehérjéjük tartalmaz sok mennyiséget. mindjárt megnézem.
az izoflavonokban nagyon kevés van.
Pl az isoproxban 1 tablettában 25 mg van, most néztem mert van ilyen dobozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!