Ez már molesztálás?
Nem emlékszem mikortól, de nagyon sokat ültetett a nagyapám az ölébe. Az öcsémet jóval ritkábban. Ezzel még nem is volt gondom, nem gondoltam semmi rosszra, majd mikor olyan 10-11 éves lehettem kérdezgette hogy nő-e már a cicim. Valamennyire már elkezdett, de még nem lehetett annyira észrevenni, és nemmel válaszoltam. Majd egy idő után már amikor az ölében ültem a bugyimba is benyúlt. Aztán megkért hogy a fürdőben mutassam meg neki. Erre már nemmel válaszoltam.
Emlékszem volt amikor odahívott magához mikor pihent, hogy feküdjek oda mellé. És "oda" tette a kezem. Aztán mikor elvettem onnan akkor visszahúzta.
Ezek után távolságtartóbb voltam vele, nem beszéltem vele erről azóta sem. Ezeket akkor csinálta mikor más nem volt ott, tehát a mamám dolgozott öcsém kint játszott.
Erről senkinek sem beszéltem még, mert nagyon szégyellem. Minden nyáron elmegyek a nagyszüleimhez egy hétre, de a papámat kerülöm.
Ez már molesztálás? Vagy ez minek minősül?
Nem áll szándékomban feljelenteni, csak szeretném tudni, hogy ez már az-e.
Azóta egyébként semmi nem volt, nem tudom számít-e.
17l
Ez kőkemény molesztálás. Nagyon nagyon sok gyerekkel történik ez (velem is).
Semmi szégyellni való nincs számodra, a kedves nagypapa a perverz állat. Ő neki kell szégyellnie magát.
Tudom, hogy nehéz, de ha van a családban kislány, akkor az ő védelme érdekében mondd el valakinek akiben megbízol. Súlyos pszichés problémákat okoz egy(több) ilyen trauma, ha magad miatt nem tennéd, a kislányokért a családban fontos lenne!
Nem, egyáltalán nem elszigetelt eset!!!
Sajnos sok ilyen történik, túl sok:(
Már majdnem felnőtt vagy. Felnőtt létedre képes lennél végignézni, ahogy a kicsiket bántalmazza az az állat? Veled sikerrel járt, semmilyen következménye nem lett a tettének. Velük akkor mit fog művelni?
Sajnos így neten keresztül, csak a nyers tényeket tudom neked leírni:(
Együtt tudsz élni azzal, hogy te magad jogosítod fel a hallgatásoddal a kedves papát arra, hogy benyúljon a kislány bugyijába és akár fel is nyúljon neki? Hogy még evekig kínozza? Téged békén hagyott valamennyire mert nem tudta lesz-e következménye. Nem lett. Most már akármit megtehet, a gyerek úgysem beszél.
Sajnálom h ezt kell momdanom és utálhatsz érte, de felnőttként felelősséged megvédeni a kicsiket. Nem tudom milyen probléma van a családodban, de szánt szándékkal hagyni, hogy megerőszakoljanak kislányokat, kemény.
Sajnos így látatlanban csak a csupasz tényeket tudom neked leírni. Ha te nem teszel semmit, az az állat bántani fogja a kicsiket. Te pedig éjszakánként azon gondolkozhatsz, hogy eddig vajon mit művelt velük.
Ne cukiskodjunk már itt, kérem. Ez nem moleszkálás, meg öreges pajkosság, hanem itt megvalósul a szemérem elleni erőszak tényállása. Talán a minősített eset is... De ezt laikusként írom, ha van jogi egyetemet végzett olvasó, javítsn ki.
"198. § (1) Aki mást erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel fajtalanságra, vagy ennek eltűrésére kényszerít, vagy másnak a védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát fajtalanságra használja fel, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha
a) az erőszakkal, avagy az élet vagy testi épség ellen irányuló közvetlen fenyegetéssel fajtalanságra, vagy ennek eltűrésére kényszerített sértett a tizenkettedik életévét nem töltötte be,
b) a sértett az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll,
c) a sértettel azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többen fajtalankodnak.
(3) A büntetés öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés, ha a (2) bekezdés a) pontja szerinti szemérem elleni erőszak a (2) bekezdés b) vagy c) pontja szerint is minősül."
És... NE tartsd magadban. Ez nem játék. Ez a létező legaljasabb bűncselekmények egyike, mind jogilag, mind erkölcsileg.
Velük vedd fel a kapcsolatot:
Képzett szakemberek fognak segíteni. Nem Te vagy, az első, aki felhívja őket, bízz bennük.
A moderátorok meg vágják már ki a degenerált barmokat innen, mert egy ilyen kérdés k**vára nem játék.
Bezzeg amikor és habzó szájjal mocskos lipsizek, meg sorosgyurit szidom, akkor egyből bannolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!