Ez törvényes vagy nem?
A sulinkba bevezették azt, ha valaki nem öltözik át tesi órán, akkor igazolatlant kap.
De még akkor is, ha amúgy beáll tesizni, csak a cucca maradt otthon.
Ez nem szabályellenes?
Nem arra vagyok kíváncsi hogy úgyse lehet mit tenni mert a tanárok minden felett állnak, hanem engem a jogi háttér érdekel.
Nem.
Az iskola szabályzatában benne van, hogy a tanórán "tanképes"en lehet részt venni. Részegen sem ülhetsz be órára, és nem azért, mert büdös vagy és még csak ne mis azért, mert nagy eséllyel 18 alatti, hanem azért, mert az órán óraképesen kell megjelenni.
Tesiórán az óraképesség a felszerelést foglalja magában.
Am most vezették be? Én amikor gimibe mentem őőőő..10 évvel ezelőtt, akkor is kőkeményen büntették, ha nem volt cuccunk. Egyest nem adhat, hisz nem teljesítettél semmit.
Idővel a találttárgyak dobozából szereztünk hiányzó felszerelést...:D Nincs is szexibb, mint egy 17 éves, szőrös srác egy női edzőtrikóban:D
De a tanár elnézte, mert az a lényeg, hogy ne az utcai ruhádban legyél. Persze valószínűleg máshol nem nézték volna el:D
Szóval hiába rossz érzés, ez teljesen helyén van.
Hát rendben. Köszi #2
Amúgy első, látom szívből gyűlölöd a fiatal korosztályt, na én meg őszintén örülök neki ha már ilyen a felfogásod, hogy abban a korban nőttél fel :D Mondjuk az hogy sokszor megvertek, az megmagyarázza a kevés IQ szinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!