Kideríthető-e a Csibefasz holléte és szerkesztői?
Tényleges feljelentés esetén mennyi az esély arra, hogy a Csibefasz szerkesztőit felelősségre vonják, és a tartalmat eltávolítsák a szerverről?
Elvileg magyarországi a szerver, tehát lehet ellene tenni? Artisjus kizárva, engem az érdekelne, hogy ügyvéd vagy feljelentés mit tudna tenni az oldal ellen?
(Nem vagyok raj, se nem pózoltam temetőben, s még az oldalon sem vagyok kint, csak érdekelne, hogy mitévő lehet egy komoly szándékkal - elhatározott - feljelentő sértett?) Ezalatt azt a képet értem, amit nem tett közzé, valaki beküldte! <-- mennyire vonható felelősségre a beküldő? Köszi a válaszokat!
Tessék itt vannak az oldal adatai:
CSIBEFASZ.COM - Site Location
Country/Flag HU Hungary
City/Region/Zip Code Budapest, Budapest -
Organization Server Hosting private VLAN customers - Adatpark
Internet Service Provider HostOffice Kft.
CSIBEFASZ.COM - Domain Information
Domain CSIBEFASZ.COM [ Traceroute RBL/DNSBL lookup ]
Registrar GODADDY.COM, INC.
Registrar URL [link]
Whois server whois.godaddy.com
Created 08-Jun-2009
Updated 04-Dec-2009
Expires 08-Jun-2011
Time Left 431 days 16 hours 8 minutes
Status clientDeleteProhibited clientRenewProhibited clientTransferProhibited clientUpdateProhibited
DNS servers NS25.DOMAINCONTROL.COM 64.202.165.116
NS26.DOMAINCONTROL.COM 208.109.255.13
CSIBEFASZ.COM - DNS Information
IP Address 94.125.249.162 ~ Whois - Trace Route - RBL Check
Domain Name Servers ns2.hostoffice.hu 88.151.100.1
ns.hostoffice.hu 195.228.155.97
Mail Exchange csibefasz.com 80.249.165.54
Site Response Header
Response HTTP/1.0 301 Moved Permanently
Server Apache
Date Fri, 11 Sep 2009 19:02:37 GMT
Content-Type text/html; charset=UTF-8
szerkesztő vagyok:) anti_hero
parancsolj?
Köszi a válaszokat!
Anti_hero-hoz üzenetem: mennyire vagytok biztosak abban, hogy egy feljelentő ügyvédi támogatással nem tud "elkapni" bennetek? Volt-e már rendőrségi megkeresésetek, illetve valami durva sztoritok? Mi a helyzet a beküldőkkel? Köszi a választ előre is!
Na mindegy, ki a szerkesztő vagy ki sem, engem csupán a kérdéseimre a válasz érdekelne!
Napiszar tudom, hogy külföldi szerverről megy, de azt nem tudom, hogy Csibefasz is, mivel van neki .hu-s változata is, é lehet, hogy mégis csak Magyarországról megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!