Az interneten olx en csaltam, Szerinetek mit tegyek? (többi lent)
:DDDDD
Tessék, itt az igaz magyar honfitársunk, mentsétek meg.
A szüleid majd intézik kedves kérdező, mivel fiatalkorú vagy nem valószínű, hogy felelősségre vonnak. Anyádat, apádat fogják, tőlük meg egy kiadós verésre számíthatsz, amit meg is érdemelsz.
Remélem úgy elkalapálnak érte, hogy a fejedbe is csavart tesznek, nem csak a lábadba...
Apád "dagannatos", ezért lett belőled egy primitív bűnöző, bszod?
Szegények vagytok, de XBox az kell mindenképp, ezért ezért kénytelen vagy lopni egyet, mi?!
Van ám olyan, hogy fiatalkorúak börtöne, és az sokkal durvább ám mint a felnőtt fogház. Van róla fenn a neten dokumentumfilm, nézd csak meg! 👍
Jolvan nem ezt kerdeztem...... az ilyenek ne is irjanak akik ezt irjak
Mesz a börtönbe ot megköcsögölnek stb stb hanem aki értelmes és tényleg jo szántjábol ir
Mintha már írtál volna kérdést, hogy ilyesmit tettél, és hogy szegények vagytok és nagyon kövér :D
A napokban láttam ezt a kérdést! :D
Tökölön a fiatalkorúak börtönében a kövér fiúkat különösen szeretik. Mert olyan jó nőies idomaik vannak. Az első napon be fognak ütni, abban biztos lehetsz.
Ja, és nem lesz ott se XBox, se iPhone. De nem is lesz rá szükséged, mert mással lesz lefoglalva a szabadidőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!