Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az interneten olx en csaltam,...

Az interneten olx en csaltam, Szerinetek mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
egy xboxot, egy S4 CLONT 28e ft-t. És 5000ft-t! Sajnos szegenyek vagyunk ezert csaltam h eltudjam adni! A labamba csavar van ez a protézis vagy micsoda 156kg vagyok beteg.15/F . A xboxot ma rkifizetuk reszletbe a s4clont is. De kaptam figyelmeztetest ilyen aprilis fele de majus fele cserletem egy i4 et elkuldtek postán de en nemkuldtemsemmit feljelentettek de n ra 2-3 napra visszapostáztam neki! és lezartuk az ugyet de nem tudta visszavoni ez ma jöt ki! de közbe engemet partfogira tedetek 1 hete. Nem tudom mit tegyek! Ki akarok szallni! Szerintetek ezert mid kaphatok?

2015. aug. 10. 21:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%

:DDDDD

Tessék, itt az igaz magyar honfitársunk, mentsétek meg.

A szüleid majd intézik kedves kérdező, mivel fiatalkorú vagy nem valószínű, hogy felelősségre vonnak. Anyádat, apádat fogják, tőlük meg egy kiadós verésre számíthatsz, amit meg is érdemelsz.

2015. aug. 10. 21:13
 2/29 A kérdező kommentje:
Figyelj h a ate helyzetembe lennél nem nevetnél igy apam dagannatos beteg szo szerint csont sovány... anyukam a szivevel van a baj.. közbe nincs 5000ft-nk se..... ez nem jatek! nem azert irtam h gunyolodj hanem h segitsetek
2015. aug. 10. 21:19
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy segítsünk? Számoljak el helyetted a bíróságon?
2015. aug. 10. 21:21
 4/29 A kérdező kommentje:
Nem hanem hogy ezekért mit lehet kapni! Hogy ezekert mire szamitsak! 15 fiu vagyok kövér 156kg csipö protézis.
2015. aug. 10. 21:22
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Pénzbüntetést valószínűleg. Teljesen irreleváns, hogy milyen egészségügyi problémád van, nem mentség a csalásra, lopásra.
2015. aug. 10. 21:23
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Remélem úgy elkalapálnak érte, hogy a fejedbe is csavart tesznek, nem csak a lábadba...

Apád "dagannatos", ezért lett belőled egy primitív bűnöző, bszod?

Szegények vagytok, de XBox az kell mindenképp, ezért ezért kénytelen vagy lopni egyet, mi?!

Van ám olyan, hogy fiatalkorúak börtöne, és az sokkal durvább ám mint a felnőtt fogház. Van róla fenn a neten dokumentumfilm, nézd csak meg! 👍

2015. aug. 10. 21:28
 7/29 A kérdező kommentje:
de igy aproként igy ilyen 10ember de össz visz ilyen 160-170 e ft-s az erteke... de partfogoi alatt vagyok :/ 1 hete tetek azá a iphone meg most jöt meg a feljelents de az majusba votl d e azt mar lerendeztuk! Penz birsagot meg mar kaptam amit kifizetunk ://
2015. aug. 10. 21:28
 8/29 A kérdező kommentje:

Jolvan nem ezt kerdeztem...... az ilyenek ne is irjanak akik ezt irjak

Mesz a börtönbe ot megköcsögölnek stb stb hanem aki értelmes és tényleg jo szántjábol ir

2015. aug. 10. 21:29
 9/29 anonim ***** válasza:

Mintha már írtál volna kérdést, hogy ilyesmit tettél, és hogy szegények vagytok és nagyon kövér :D

A napokban láttam ezt a kérdést! :D

2015. aug. 10. 21:30
 10/29 anonim ***** válasza:
62%

Tökölön a fiatalkorúak börtönében a kövér fiúkat különösen szeretik. Mert olyan jó nőies idomaik vannak. Az első napon be fognak ütni, abban biztos lehetsz.

Ja, és nem lesz ott se XBox, se iPhone. De nem is lesz rá szükséged, mert mással lesz lefoglalva a szabadidőd.

2015. aug. 10. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!