Mit jelent az hogy "Holokauszt tagadás"?
Ha valaki a zsidó deportálást tagadja, vagy hogy gázkamrák működtek? És miért lesz ez bűncselekmény? Egy liberális államban mindenik azt gondol és mond ami akar, amíg másnak nem okoz kárt. Vagy mégsem?
Azok akik tagadják a Holokauszt megtörténtét, vagy teljes egészében tagadják ezt a tényt, vagy pedig nem fogadják el a dokumentált adatokat, és azt feltételezik, hogy fotók, és más bizonyítékok meg lettek rendezve. (gázkamrák használata, stb.)
Sok országban elfogadott ez a törvény.
Lényegében (nagyon leegyszerűsítve) az országok kormányai azért lépnek fel ilyen tagadással szemben, hogy (ezen tagadó beszédek által) ne engedjék feléledni és táplálni az antiszemitista érzéseket.
15:26 aha persze.
inkább ha tagadják akkor már nem lehet annyit keresni rajta! de ezt nem én akartam leírni.
Ha nem működne tovább a holokausztozás,akkor a kedves zsidók nem tudnának többet lopni az emberektől.Hozzáteszem,az első koncentrációs táborokat az angolok hozták létre,ahol búrokat öltek meg,ennek ellenére róluk nem beszél senki....érdekes.
Valamint a kedves MSZP a mostani törvénynél nem fogadta el,hogy a kommunizmus bűneinek tagadása is büntethető legyen. Látszik,hogy kiket is képviselnek ezek...(nem a magyarokat).
a holokauszt nem hasonlitandó össze az angolok koncentrációs táboraival ahova vitték a burokat.. a holokausztban célzottan gyüjtöttek bizonyos embereket (nem csak zsidókat, de a legtöbb az zsidó volt)
én elhiszem hogy nem volt holokauszt hogyha ezt el tudjátok hitetni egy olyan özveggyel akinek elvitétk a férjét koncentrációs táborba és nem hozták vissza.. h ha ők elhiszik én is elhiszem...h ha nem koncentrációs táborokba akkor hova kerültek a zsidók?
am oké, nem védem végtelenségig öket mer ez h a mávot a hülye amerikai zsidók beperelték ez tleg pofátlanság tetöfoka, (bár tölük el is határoodott tudtommal a magyar zsidóság.)
de holokauszt volt... nem unalmas folyamatosan tagadni? nem tagadnánk inkább amerika felfedezését? vaagy teszem azt az aranybulla létezésést? azt mér nem tagadjuk?
azért tagadjátok a holokausztot mer a zsidókat "gyülölni kell" ... hogyha ezt elhitetitek minél több emberrel, akkor azok is elkezdik utálni h mekkora szemétség h kitaláltak egy sztorit h sajnálják öket.. de ez hülyeség... magyarországon eléggé elburjánzott az antiszemitizmus és rasszizmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!