A jogvédők miért mindig csak akkor pampognak amikor cigányok az áldozatok, vagy valakinek bajuk van velük?
Rosszul van értelmezve a demokrácia, és a kisebbség védelme.
Úgy kéne, ahogy Franciaországban, ott azt mondták, hogy:
"Tök mindegy, hogy francia, algír, marokkói, burkina fasoi, benini, kameruni, vagy akármelyik volt francia gyarmatországból, vagy más országból származol, ha itt akarsz élni, akkor francia vagy, és ugyanúgy vonatkoznak rád a szabályok, nem lehet kisebbségi helyzetre hivatkozni, ha nem tetszik el lehet húzni a f@szba."
És nem pattognak se a fekák, se az arabok, hogy blablabla kisebbségi vagyok.
Húztak is visszafele a zámolyi cigányok valamikor, mint a mérgezett egér!
Amint kiderült, hogy ott bizony emberül kell viselkedni, azonnal büdös volt a menedékjog.
A politikai élet azért szarik az egészre, mert
1.: a cigánybűnözés áldozatainak jajszavai nem hallatszanak fel a Rózsadombig (Pasarétig, bármerddig... egyhülyeség.)
2.: Minek bajlódjon vele bármelyik politikus is, ha nincs érdekeltté téve? A jövedelme csak csökkenne, ha foglalkozna a cigánykérdéssel, de biztosan nem növekedne. A bajok megoldása meg sok munkával járna. A népszerűség meg...
"Érdekes, hogy ha valaki a cigányokra ír valamit "hazugságot", pl, hogy lopnak, verekednek, kötekednek, akkor le van ugatva mindenki"
Én inkább úgy vettem észre, hogy aki ezen az oldalon nem retkezi, orkozza, férgezi a cigányokat, az le van ordítva bibsilibsi hazaárulónak meg mocskos jogvédőnek.
Duma ,duma ...en sem vagyok a mellett hogy szidjuk oket kemenyen de az az igazsag hogy amikor az ember a sajat boren tapasztalja meg a dolgokat akkor mar mas a helyzet.Epp a minap kaptam egy e-mailt a apamtol..hogy el kellett mennjen felvenni az ocsemet(12F}az iskolabaol...mert reggel kotekedett vele egy kis cigo eleg kemenyen{Pofozas..rancigalas..stb} a buszon.Vegul ocsem ugy dontott hogy leszall a cirkusz elkerulese erdekeben de a cigo nem engedte.Erre ocsem behuzott neki a szeme ala.Delutan mar egy ciganysereg varta az iskola elott...Na most akkor mi van???Magyarazni konnyu.Minek nevezzem oket?Oh tudom..nem szabad szidni oket mert akkor megseretem a normalis cigany embereket.Ebben is van tapasztalatom.Egy normalis ciganyt nem zavar es nem veszi magara a dolgot.Legfeljebb azert mert a fajvedo barataink bemagyaraztak nekik hogy ilyet akkor sem lehet mondani.Vegre ebben a rothadt eletben eljott egyszer az a pillanat amikor "valaki"akar tenni ebben a kenyes ugyben.
Visszaterve a kerdesre,forditott helyzetben mar 100 tv-es meg 1000 jogvedo szaladt volna ossze.Itt aztan nagyon el van cseszve valami.
Szebb Jovot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!