Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A jogvédők miért mindig csak...

A jogvédők miért mindig csak akkor pampognak amikor cigányok az áldozatok, vagy valakinek bajuk van velük?

Figyelt kérdés
Érdekes, hogy ha valaki a cigányokra ír valamit "hazugságot", pl, hogy lopnak, verekednek, kötekednek, akkor le van ugatva mindenki, de amikor valaki arra kér tanácsot, hogy mit csináljon mert cigánycsaládok rászálltak, lopnak tőle, fenyegetik, stb, akkor vagy kussolnak, vagy olyan tanácsok jönnek, hogy "ne mászkálj kint az utcán este, ne legyen rajtad ékszer, ne viselj fegyvert, add oda mindened nekik ,ne is állj ellen", stb... Kissé nem álszent ez az egész? Mit gondol ilyenkor egy ilyen ember aki ennyire egyoldalúan lát mindent?
2009. nov. 29. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
40%

Rosszul van értelmezve a demokrácia, és a kisebbség védelme.

Úgy kéne, ahogy Franciaországban, ott azt mondták, hogy:

"Tök mindegy, hogy francia, algír, marokkói, burkina fasoi, benini, kameruni, vagy akármelyik volt francia gyarmatországból, vagy más országból származol, ha itt akarsz élni, akkor francia vagy, és ugyanúgy vonatkoznak rád a szabályok, nem lehet kisebbségi helyzetre hivatkozni, ha nem tetszik el lehet húzni a f@szba."

És nem pattognak se a fekák, se az arabok, hogy blablabla kisebbségi vagyok.

2009. nov. 29. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Húztak is visszafele a zámolyi cigányok valamikor, mint a mérgezett egér!

Amint kiderült, hogy ott bizony emberül kell viselkedni, azonnal büdös volt a menedékjog.

2009. nov. 29. 15:14
 3/8 A kérdező kommentje:
egyetértek. Korrektnek tartanám, ha ugyanúgy büntetnék a cigányt mint a magyart, egyikkel se kell kivételezni. De ha egyszer így megy az egész, hogy az átlag állampolgárok is arról papolnak ,hogy rasszisták vagyunk, akkor még jó, hogy a politikai élet is szarik az egészre.
2009. nov. 29. 15:20
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

A politikai élet azért szarik az egészre, mert

1.: a cigánybűnözés áldozatainak jajszavai nem hallatszanak fel a Rózsadombig (Pasarétig, bármerddig... egyhülyeség.)

2.: Minek bajlódjon vele bármelyik politikus is, ha nincs érdekeltté téve? A jövedelme csak csökkenne, ha foglalkozna a cigánykérdéssel, de biztosan nem növekedne. A bajok megoldása meg sok munkával járna. A népszerűség meg...

2009. nov. 29. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

"Érdekes, hogy ha valaki a cigányokra ír valamit "hazugságot", pl, hogy lopnak, verekednek, kötekednek, akkor le van ugatva mindenki"

Én inkább úgy vettem észre, hogy aki ezen az oldalon nem retkezi, orkozza, férgezi a cigányokat, az le van ordítva bibsilibsi hazaárulónak meg mocskos jogvédőnek.

2009. nov. 30. 04:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Duma ,duma ...en sem vagyok a mellett hogy szidjuk oket kemenyen de az az igazsag hogy amikor az ember a sajat boren tapasztalja meg a dolgokat akkor mar mas a helyzet.Epp a minap kaptam egy e-mailt a apamtol..hogy el kellett mennjen felvenni az ocsemet(12F}az iskolabaol...mert reggel kotekedett vele egy kis cigo eleg kemenyen{Pofozas..rancigalas..stb} a buszon.Vegul ocsem ugy dontott hogy leszall a cirkusz elkerulese erdekeben de a cigo nem engedte.Erre ocsem behuzott neki a szeme ala.Delutan mar egy ciganysereg varta az iskola elott...Na most akkor mi van???Magyarazni konnyu.Minek nevezzem oket?Oh tudom..nem szabad szidni oket mert akkor megseretem a normalis cigany embereket.Ebben is van tapasztalatom.Egy normalis ciganyt nem zavar es nem veszi magara a dolgot.Legfeljebb azert mert a fajvedo barataink bemagyaraztak nekik hogy ilyet akkor sem lehet mondani.Vegre ebben a rothadt eletben eljott egyszer az a pillanat amikor "valaki"akar tenni ebben a kenyes ugyben.

Visszaterve a kerdesre,forditott helyzetben mar 100 tv-es meg 1000 jogvedo szaladt volna ossze.Itt aztan nagyon el van cseszve valami.

Szebb Jovot!

2009. dec. 1. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző, megtennéd, hogy senkit se fajvédőzől le? Nem szőrszálhasogatás. Illő volna elgondolkodni szép anyanyelvünk szavainak jelentésén. Legalább írásban, kezdetnek.
2009. dec. 2. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Rosszul értelmezett demokrácia.
2009. dec. 7. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!