Amikor a TASZ és a Helsinki Bizottság a munkások meg a trafikmutyi áldozatait védi, akkor miért nem gyűlölitek őket?
Mert amikor a nektek nem tetsző kisebbségeket védik, akkor utolsó liberzsigányoknak hordjátok el őket, amikor a "jó" oldalon állnak, akkor meg nagy a csend.
Talán mégse minden olyan fekete-fehér, ahogy ti szeretnétek hinni?
A TASZ "munkássága" 95 százalékban a roma (többletjog) védelem.
1-2 alkalommal mutogathatja magát a TASZ ,hogy "na nem ám csak cigányvédők vagyunk" de attól azok maradnak.
Ennél jóval többet kell mutatnia TASZ-nak.
Hát ha csak a kurucról meg a barikádról informálódsz, akkor persze, csak romavédők.
De még a felháborító Adj gázt!-os marhák mellett is felszólaltak, mert a betiltás nem volt jogállamhoz méltó.
A honlapjukon pedig tájékozódhatsz, hogy milyen pereket indítanak, HÖK-ös csalások, ingatlanfoglalások, rendőri túlkapások, adatközlés megtagadása, NFÜ offshoremutyi, hogy csak a legaktuálisabbakból pár nem romásat említsek.
Miért is? Mert próbálják az európai és nemzetközi jogrendszer alapjait fenttartani pártszimpátia nélkül jobbra és balra is?
Elhiszem én, hogy Orbánisztánban ez sértő dolog, ott a remek példa Türkménbasi, nála aztán nem lett volna ilyen szarakodás!
"Engem nem háborított fel az adj gázt nevű vonulás, "
Tehát egy jogvédő szervezet jogvédő tevékenysége bicskanyitogató feszültségkeltés, egy szélsőjobbos bagázs öncélú provokációja viszont teljesen rendben van.
Amúgy itt a TASZ véleménye az Adj gáztról:
Nyilván nem támogatják a rendezvényt, de jóérzésű embertől ez nem is várható el. De a kormányzati beavatkozást a rendezvénybe sokkal nagyobb gondnak érzik. Nekik még ilyenkor is fontos a jogállam.
"Tehát egy jogvédő szervezet jogvédő tevékenysége bicskanyitogató feszültségkeltés, egy szélsőjobbos bagázs öncélú provokációja viszont teljesen rendben van."
A TASZ szeret provokálni és társadalmi ellentéteket szítani , ez tény.
Főleg amikor ajvékolnak az iskolai szegregáció miatta , ami szükséges.
"A TASZ egy szélsőliberális gittegylet, csak liberális dolgokat támogat és ajnároz (cigánybűnözők mentegetése és a dologtalan cigányok pénzügyi támogatása, zsidókkal kapcsolatos jajongás, buzeránsok pátyolgatása, talán még a drogozásért is kiálltak), az amúgy felháborító trafikügyet is csak azért kapták fel, mert liberális oldalról így bele tudnak rúgni a Fideszbe."
Gondolom az első válaszra küldött linket megnyitni meg úgy általában a kurucinfón kívül máshonnan tájékozódni nem sikerült. Az elmúlt 30 napban indított pereik 90%-nak semmi köze az általad liberálisnak nevezett ügyekkel. Mondjuk az adatok közzététele meg a rendőri túlkapások leleplezése igazból az ám, de titkon tudom, hogy te mocsokbzicigányokra gondoltál.
A TASZ és a Helsinki bizottság nemzetbiztonsági kockázat ,ügynökként kellene őket kezelni.
Különben is , külföldről pénzelik őket.
Baszk1, ti hülyébbek vagytok, mint gondoltam. Valami érvet vagy tényeket tudnátok mondani arra, hogy miért kell utálni őket?
Mert az, hogy 90%-ban a liberális értékeket (=homocigánydókat) védik számszerűen nem igaz. Nagyon nem igaz. K_rva könnyen megnézhető, hogy milyen ügyeik vannak. Egyszer már beírtam, de itt van újra: [link]
Mondjuk az önkormányzati, egyetemi, rendőrségi mutyik nyilván nem kerülnek a kurutty címoldalára, értem én, de ettől még ezek teszik ki a munkájuk nagyobb részét. Ugyanúgy, ahogy lehet azt mondani az égre, hogy piros, de ettől még nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!