Mit tehetek? Zaklatás!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__34..
Ezt a kérdést én tettem fel. Túl vagyunk rajta. Meg kaptam a kizárólagos jogot. Meg állapodtunk a láthatásban. Stb. Teljesen kulturáltan ment a dolog. Erre haza jövök és mondják, hogy a kedves élettársa mit írt ki az üzenőfalára. A nevem, hogy mi volt a tárgyaláson. Fel volt háborodva, hogy ő nem jöhetett be. Továbbra is nyilvánosan ribancozott. Azt írta megy a gyámügyre, meg fel jelent és kérni fogja a DNS-tesztet mert szerinte nem a párjáé a gyerek. Azt is írta, hogy tönkre tesz, nem fog békén hagyni, még bele nem nyomorodok.
Le lett mentve ez a kiírása.
Most mit tehetek? Ez fenyegetés és sérti a személyiségi jogomat is!
Soha nem lesz már nyugtom? Én csak békében szeretnék élni a fiammal! Ja és a képembe vágták, hogy felejtsem el hogy látogatja a gyereket, mert idézem "szarok rá, akkor is ha az enyém!" Akkor miért nem hagynak már békén??? Nem bírom már sokáig ép ésszel! El érik amit akarnak, igdeg össze omlást kapok lassan!
jézusom....milyen emberek vannak...ugyan ügyvédi irodában dolgozom mint adminisztrátor, de ilyen ügyünk nem igen volt...nem tudok érdemben tanácsot adni....szerintem jelentsd fel őket zaklatásért, személyi jogok megsértéséért...aztán lesz ami lesz...nem tudom mennyire veszik komolyan ezt rendörségen...de hátha!
sok sikert és kitartás!!!!
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!