Van tartozásotok az E.ON felé? Esetleg késve befizetett számla?
2011. okt. 3. 13:26
2/15 MarySue válasza:
Én ezt nem értem! Szerintem ez kamu, ha neked címezték, miért édesapád telefonjára küldték?
Felhívtad a számokat?
Amúgy mi az a kényszerintézkedés egyáltalán? (bocsi, ha hülye a kérdés, de még sose hallottam róla) :)
2011. okt. 3. 13:29
3/15 anonim válasza:
Valaki szórakozik. Az első figyelmeztetés nem lehet ilyen, de még a többi sem. Felejtsd el, vagy dobj egy választ, hogy "ki vagy?".
2011. okt. 3. 13:29
4/15 anonim válasza:
Felhívtad a küldő számát? Mert abból sok minden kiderülhet! Egyébként, ha valaki csak "viccelt" veled, akkor én a helyedben feljelenteném! A rendőrség biztosan tud mit kezdeni az sms-sel...
2011. okt. 3. 13:37
5/15 anonim válasza:
Tuti kamu..Menj be a helyi Rendőrkapitányságra, és mutasd be..hamar fényt derítenek rá, az illetőnek meg biztos lesül a vigyor a képéről!
2011. okt. 3. 13:37
6/15 anonim válasza:
Az E-ON az, számlatartozás miatt.
Valószínű az a telefonszám lett megadva kapcsolattartásra, ami édesapádnál van.
Gondolom azoknál működik, akik a neten is regisztráltak náluk.
2011. okt. 3. 14:56
8/15 anonim válasza:
Mi ELMŰ-sök vagyunk, és telefonon szoktuk bepötyögni az óraállást. A szomszédét is, aki miatt minket hívogat az ELMŰ-s automata, hogy jó lenne, ha fizetnénk...
2011. okt. 3. 15:05
9/15 anonim válasza:
tartozol
10571459 ügyfélszám
06- 1/887-9050 telefonszám
2011. okt. 3. 16:35
10/15 anonim válasza:
Simán feljelentheted zaklatás miatt! + Egy kis bulvármédia-kampány (pl. Blikk, Napló) és a tartozás sokszorosát perelheted vissza tőlük kártérítésként!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!