Cicának szabad az utcán gazdát keresni?
Szia!
Sajnos nem tudom, legális-e; de gondolom, nem büntetnek meg érte.
Sajátjaid, vagy találtad őket? Mindenesetre örvendetes, hogy nem akarod őket csak úgy szélnek ereszteni. (Persze bárki esetében ez lenne a normális eljárás, de sajnos az emberi önzőség, felelőtlenség miatt vannak tele az állatmenhelyek...)
Gondolom, ismeretségi körben már próbáltál gazdát keresni... :(
Szerintem próbálkozhatnál hirdetéssel is, hogy elajándékoznád őket; vannak ingyenes hirdetési lehetőségek, fotót is lehet feltölteni. Levelezőlistán, Face-en, stb., minél több helyen hirdeted, annál nagyobb az esély a sikerre.
Vagy kérhetnél segítséget alapítványoktól, menhelyektől, ha van ilyen a lakóhelyed közelében.
A városban, ahol én lakom, van egy alapítvány; rendszeresen visznek ki állatokat a piac közelében egy helyre, gazdikeresés céljából. Meg a könyvesbolt kirakatában fényképek is vannak az örökbe fogadható állatkákról.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!