Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Elegem van a rendőrségből...

Elegem van a rendőrségből hova tudok fordulni panasszal? B. lent

Figyelt kérdés
Évek óta rivotrilt szedek.Szombaton bevettem 4 dbot mert nem tudtam aludni.Egy órát aludtam majd hívtak a haverok buliba.Hát én elindultam eléggé kábán ,mintha részeg lettem volna olyan volt szemeim tiszta vörösek voltak a nem alvástól,de elindultam.A belvárosban két járőr megállított igazoltatni.Majd mivel elég kába vtam megkérdezték hogy ittam e vagy fogyasztottam e kábítószert.En mondtam,hogy csak rivotrilt.Majd ezek után belevillogtak a szemembe lámpával ,azt mondták lassú a pupilla reflexem és tiszta vöörösek a szemeim.Bevittek droggyortesztre a kapitányságra.A tesztet elkezdték fényképezgetni majd azt mondták hogy vmi van ezért kórház vér és vizelet vétel.Ez hogy a p*csába lehetséges hogy a rivot kimutassa a gyorsteszt??????Gondolom a kórházi dolog már engem fog igazolni,de akkor is bosszantó mivel nem drogozok,soha semmit nem csináltam!Órákat a rendőrségen voltam a semmiért.Mit tudok tenni?Nagyon bosszantó.Azt hittem hogy a drogtesztek csak drogokat mutatnak ki ,a nyugtatók nem drogok.Akkor?
2016. okt. 19. 20:41
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
27%
miert szedsz rivotrilt?
2016. okt. 19. 21:10
 2/55 A kérdező kommentje:
Pánikbetegségre,de nem ez volt a kérdés .
2016. okt. 19. 21:14
 3/55 anonim ***** válasza:
82%
mit akarsz panaszkodni? tudatmódosítót szedel, ezért simán gondolhatja bárki, hogy drogos vagy.. főleg, ha beveszel 4 darabot, hogy elaludj, erre meg a városban flangálsz..
2016. okt. 19. 22:25
 4/55 anonim ***** válasza:
80%

De mi ezzel a problémád?

A rivotril drog, a teszt pedig kimutatja. Mi nincs ezzel rendben?

2016. okt. 19. 22:40
 5/55 A kérdező kommentje:
A rivo az mióta drog???Legális is.Elvileg a drogtesztnek ki se szabadna mutatnia.
2016. okt. 20. 06:57
 6/55 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond a rendőrökkel ebben az esetben. Te meg aludjál ilyen esetben.
2016. okt. 20. 09:36
 7/55 A kérdező kommentje:
De van gond ,mert órákat ültem a rendőrségen a hibás drogtesztjük miatt.A drogtesztnek illegális anyagot kéne kimutasson,nem pedig legálisat.Jó hogy nem az algopirint is kimutatja majd legközelebb.
2016. okt. 20. 11:04
 8/55 anonim ***** válasza:
100%

Te azt várod el hogy a rendőrök a te életrajzodból vizsgázzanak? Tehát ha bárhol vagy a világban és igazoltatnak egyből felismerjenek? Hogy "ó ez a Pista hagyjad ő sose drogozik"

Aki nem tudná mi az a rivo

[link]

Szerinted a drog tesztek a hatályos btk-ban szereplő dolgokat mutatnak ki? Azok bizonyos anyagokat mutatnak ki...

Egyébként elég sok rivo függő van, sőt xanax függő is, de ezt felesleges tovább fejtegetni.

Egyébként a rendőrök jogszerűen jártak el. És szerencséd van hogy bevittek. ha ráittál volna a 4 tablettára (ami egy buliban 100%) nem ez lenne a legnagyobb bajod és a szüleidnek sem....

2016. okt. 20. 15:45
 9/55 A kérdező kommentje:
De ti nem értitek.Tiszta megalázó volt az egész,úgy kezeltek mint vmi drogost.Meg a kórházba is rendőri kíserettel mentem.Ott is úgy kezeltek,mint valami drogost.Arról meg nem is beszélve ,hogy mindenki hogy nézett,hogy miért rendőrök kísérgetnek.És mindezt a semmiért.Mert amit bevettem az legális,mint az alkohol.Semmit nem csináltam és mégis én voltam a rossz drogos kutya.Felháborító.Be kéne tiltani a drogteszteket.Csináljanak olyan drogtesztet ami a thct meg a többi illegális sz*rt mutatja ki.Nem pedig a sima LEGÁLIS nyugtatót.
2016. okt. 20. 20:23
 10/55 anonim ***** válasza:
100%

látszólag te nem érted.. a drogteszt összetevőkre reagál, nem gyógyszer nevekre és márkákra. Az általad említett gyógyszer pedig nyugtató, nagyobb dózisban bizonyára feltűnő a használata. (le is írtad, hogy milyen tüneteid voltak, mikor bevitt a rendőr ill. azzal kezdted, hogy az eredeti célod az alvás volt)

"amit bevettem az legális,mint az alkohol"

ha most betolnék egy felest, kocsiba ülnék és elkapnának, akkor engem is kísérgetnének a kórházba ha vérvételt akarnék, mint egy "alkoholistát", mert tudnom kell, hogy úgy nem vezethetek; azért mert legális a vásárlása, a fogyasztáshoz ész kell.

Bizonyára a te állapotodban sem volt helyed az utcán, belassulva nagyobb esélyel lehet baleseted, amit utána nem csak te fogsz megszívni, hanem az is aki elkövette esetleg.

2016. okt. 20. 20:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!