Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Előre utalás után nem küldték...

Előre utalás után nem küldték az árut. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy hirdetéses oldalon kinéztem egy terméket(használt) az eladóval e-mailoztam,minden ok,előre utalva küldi postán.Ez volt feb.14-én,azóta semmi,még csak válasz sem e-mailra.Számlaszáma van csak meg e-mail amiről egyeztettünk adás-vételt.12.000 Ft-os dologról lenne szó,érdemes belevágni egy feljelentésbe?
2013. febr. 9. 10:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
43%
Ha az eset Vaterás, van esélyed, azon felül kb. semmi. Sajnos az h. elutaltad neki a pénzt, az önszántadból történt, azt pedig h. nem kaptál csomagot neked kell bizonyítanod, de hogyan...
2013. febr. 9. 10:41
 2/25 anonim ***** válasza:
56%
Várj egy hetet.
2013. febr. 9. 10:43
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Melyik február 14-én volt ez?
2013. febr. 9. 10:44
 4/25 anonim ***** válasza:
Szerintem várj egy hetet ha semmi feljelentes,de ahhoz bizonyitanod kell.
2013. febr. 9. 10:51
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha február 4-et akartál írni akkor még bőven van időd, mivel az utalás 1-2 nap is lehet, tehát ha hozzá csütörtökön érkezett meg a pénz akkor csak csütörtökön vagy pénteken adta fel a csomagot, és mivel hétvégén nem szállítanak,lehet,hogy lesz kedd szerda is mire megkapod.
2013. febr. 9. 10:57
 6/25 anonim ***** válasza:
76%
Ha január 14-én történt, én biztosan feljelenteném.
2013. febr. 9. 11:20
 7/25 A kérdező kommentje:

Jan.14. elírtam.

Épp most írt,talán mert "Feljelentés" címmel írtam e-mail-t?

Azt írta,hogy nem utaltam,a számlámon tisztán szerepel az utalt összeg dátummal.

2013. febr. 9. 11:20
 8/25 EagleHUN ***** válasza:

Ha elektronikus úton meg tudod nyitni a számládon az utalás megtörténtét, PrintScreen gomb segítségével csinálj képet róla és küld el neki e-mailben.

Ha csak a banknál tudod megnézni kérj igazolást az utalás megtörténtéről, scanneld be és azt küld el neki!

2013. febr. 9. 11:25
 9/25 szántóvető ***** válasza:
hasonlóképp jártam már,scanneld be a bizonylatot és küldd el neki e-mail-ben,ez a leggyorsabb.(gondolom van netes hozzáférésed a saját számládhoz.
2013. febr. 9. 11:26
 10/25 A kérdező kommentje:
Elküldtem a másolatot,van netes hozzáférésem,még nem jött válasz.
2013. febr. 9. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!