Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért kaphattam ezt a levelet?...

Miért kaphattam ezt a levelet? (Be 67 §)

Figyelt kérdés

Pontosan ez áll benne:

....

szám alatti lakost a Be 67 § (1) bekezdés első fordulata alapján kihallgatása céljából 2013. év 02. hónap 13. nap 08 óra 00 percre a fenti szerv ...... szám alatti hivatali helyiségbe idézem

A Be 67 § (2) bekezdés c) pontja alapján az idézés alapjául szolgáló tanúkihallgatás várható időtartama 1 óra

.... 2013 január 30. napon

Most akkor ez mi vagy miért van? Totál nem értek semmit, sőt a telefonba sem mondtak semmit, csak annyit, hogy nem tájékoztathatnak engem ez ügyben!

2013. febr. 4. 16:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen ügyben meg akarják hallgatni a vallomásodat, elöre nem mondhatnak erröl semmit, hogy ne tudj felkészülni a válasszal, hanem spontán felelj a kérdésekre.
2013. febr. 4. 16:09
 2/12 A kérdező kommentje:
értem és az ügyszám végén az a 2012. bü. az azt jelentheti, hogy akkor kezdődött ez az egész ügy indítása?
2013. febr. 4. 16:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen, azt jelenti. 2012.-ben indították el a nyomozást az adott ügyben, csak időközben úgy gondolta az előadó, hogy szükséges lesz a Te tanúkénti vallomástételed is, ezért idézett be.

A dolgod mindössze annyi, hogy személyi igazolványoddal felszerelve megjelensz az idézésben szereplő helyen és időben, a portán mondod, hogy tanúkihallgatásra jöttél az adott ügy előadójához, ő meg szépen felvesz egy vallomást. A várható időtartam ugyebár 1 óra, de lehet, hogy 10 perc múlva már végzel, lehet, hogy csak másfél óra múlva, ezt ugye innen nem tudom megmondani :) Viszont kérhetsz igazolást pl a munkáltatód vagy az iskola felé, hogy Te adott időpontban a rendőrségen voltál tanúskodni. Valamint az odautazás költségtérítését is kérheted, amennyiben viszel magaddal forgalmit, vagy buszjegyet/vonatjegyet.

Az, hogy miért idéznek, azt majd ott fogod megtudni az előadótól.

2013. febr. 4. 16:36
 4/12 anonim ***** válasza:
9%
Ne aggódj, lehet az is, hogy csak összetévesztettek valakivel, amilyen barmok, kitelik tőlük.
2013. febr. 4. 16:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Az én adataimmal?
2013. febr. 4. 16:59
 6/12 blendof válasza:
hali, én pont ma kaptam egy ilyen levelet mint Te, esetleg tudsz adni valami infót, hogy mivel kapcsolatban kaphattam?
2013. dec. 13. 10:37
 7/12 anonim válasza:
Én meg ma kaptam ugyanilyen levelet, az ideg megtud ölni, hogy miért, ugyanis én nem keveredtem semmibe !!A tököm ki van, hogy citálják az embert ha kell ha nem !!!
2014. jan. 9. 07:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Hali! Én is pontosan ugyanezzel a szöveggel kaptam levelet, tanukihallgatásra hivtak, és lövésem sincs h miért valami büntetőügy... Tiszta ideg vagyok már emiatt, pedig ugy kerülök minden ilyen helyzetet mint a tüzet...
2015. júl. 14. 18:49
 9/12 anonim válasza:
Én ma kaptam egy ilyen levelet. Valakinek kiderült valami ? (gonodlom igen, hiszen nem ma íratok, de válasz nem érkezett erre a kérdésre..)
2015. júl. 30. 20:41
 10/12 Arnold1973 válasza:
Üdv! Ma kaptam én is! Mi történt nálatok?
2016. máj. 4. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!