Hogy lesz valaki kommandós?
hehe, sok tudatlan...
a kommandóst elsősorba az alapján válogatják hogy mennyire megbizható, mennyire csapatcentrikus... én amikor beléptem a rendészeti főiskolára, tőlem kérdezték hogy akarok e továbbra is kommandos lenni, én mondtam hogy igen... az lettem, dagadt a mellem, de amilyen nehezen bekerül oda az ember olyan könnyen dobják ki.
gyakorlaton voltunk, pár éve, és én éles lőszerrel gyakorlatoztam, megláttem egy társamat gyakorlati bevetés közbe... azonnal kiléptettek és belső eljárás inludt ellenem... soha többet sehol nem lehetek kommandos, eggyik országba se
Apám, hogy ti mennyire hülyék vagytok...Minek kérdeztek, ha nem hallgattok arra, aki tudja a választ. Igen, elvégzel egy rendészeti sulit, az két év, aztán lenyomsz 2 évet az utcán, és vagy áthelyezteted magad teszem azt a készenléti rendőrséghez, vagy jelentkezel az "igazi" KOMMANDÓHOZ, és megcsinálod a gyilkos fizikai próbát. De jó, ha 1000ből egy képes rá....
Egyébként ha érdekel a téma, olvasd el az Igazi kommandó című könyvet,m van benne egy szórólap, rajta a kommandós fizikai felvételi követelménye...Csak nehogy felakadjon a szemed:D Kis dzsíájdzsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!