Nyomozó szeretnék lenni. Milyen nyomozó fajták vannak?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mondják ezt csak olvastam hogy van bűnügyi is meg sokféle. Szerintetek melyik a legjobb és miyenek vannak? Mennyi a felvételi ponthatár és melyik egyetemre kell jelentkeznem? Melyik tantárgyat vegyem fel faktnak? Most 11.-es gimnazista vagyok, 187 cm 128 kg, átlagom 4-es feletti.2012. jan. 8. 17:37
1/34 anonim válasza:
- bűnügyi
- magán
- adóügyi
stb.
Vagy legyél Ace Ventura az állati nyomozó :)
Államigazgatási főiskola volt régen, most talán a Zrínyi...
Meg ugye a rendőrtiszti, ha bűnügyi nyomiról van szó.
Meg foggyá le egy kicsit! :D
2/34 dizus válasza:
Van jó nyomozó meg rossz nyomozó!
3/34 A kérdező kommentje:
Bűnügyire szeretnék menni , az tűnik a legkomolyabbnak. Mennyi a felvételi ponthatár az egyetemre? Interneten nem találtam rá. Első válaszolónak köszönöm.
2012. jan. 8. 18:01
4/34 A kérdező kommentje:
Ha valaki ezzel kapcsolatban akármit hozzászeretne tenni írja le , szívesen elolvasom. köszönöm.
2012. jan. 8. 18:02
5/34 anonim válasza:
felvételi ponthatárok ugye minden évben változnak, mi is onnan tudjuk megnézni, ahonnan te is. FELIV.HU!
6/34 A kérdező kommentje:
Nincs fent pont! Néztem. AZÉRT KÖSZ.
2012. jan. 8. 19:34
7/34 anonim válasza:
rendőrtiszti főiskola
ma már nemzeti közszolgálati egyetem
itt rendőröket képeznek
akik nyomoznak is
de a nyomozás ura az ügyész
ahhoz meg jogász szak kell
8/34 anonim válasza:
Most komolyan, ha ennyit se tudsz kinyomozni, akkor biztosan nyomozó szeretnél lenni? Kicsit humoros azért...
9/34 A kérdező kommentje:
Normálisan egyikőtök sem tudja leírni! utolsó előtti ne okoskodj azt se tudod miről beszélsz! Utolsó válaszoló: nem is a saját véleményed, kimásoltad te szerencsétlen!
2012. jan. 8. 21:21
10/34 anonim válasza:
ki okoskodik, miről beszélsz?
ide jösz segítséget kérni, és kiosztod a válaszadókat?
négyes feletti átlaggal lehetnél körültekintőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!