Ki az aki szereti a rendőrőket?
Figyelt kérdés
Irjátok le léci miért.Azt is ha nem akkor miért.2010. nov. 8. 13:36
1/15 anonim válasza:
nem lehet általánosítani.
saját tapasztalat, hogy találkoztam jó arc rendőrrel és paraszttal is...
2/15 anonim válasza:
Nem tudom ,hány éves vagy ,a kérdésed mindenesetre gyerekes.
A rendőrökre minden normális ember úgy tekint ,hogy jó ,hogy vannak . Mivel miértünk vannak ,nem mi ellenünk ,ezért természetesen nem utáljuk őket . Akinek a rendőrökkel van baja az sajnos a társadalom aljához tartozik és most nem megsértődni, de nem tudom neked mit ártottak ,de ha utálod őket akkor valami nagy hiba van a felfogásoddal.
3/15 A kérdező kommentje:
utolsónak.Imádom őket.Nagyon cukik
2010. nov. 8. 13:54
4/15 anonim válasza:
Napok óta lázban égsz rendőr ügyben. Ez legalább a 4. kérdésed, amit 2 nap alatt feltettél. Esküszöm, hogy keresek egyet neked és meghívatlak vele egy rendőrbálba...:D
5/15 A kérdező kommentje:
Ultolsó.Az mikor van?
2010. nov. 8. 14:18
6/15 anonim válasza:
Én szeretem őket. Ha valahova betörnek nem a haverját/haverjait fogja hívni hanem a rendőrt, még akkor is ha utálja őket. Senkit nem fog cseszegetni a rendőr hogyha nem csinált semmit.
7/15 anonim válasza:
Minden nap veszélyeztetik az életüket azért,hogy téged/anyádat/gyerekedet ne gázolják el/lőjék le/verjék agyon/lopják meg.Sajnos nincsenek ott mindenhol(mert ez fizikai képtelenség) és nem tudnak mindent megakadályozni.De képzeljétek el mi lenne,ha nem lennének egyáltalán....erre csak egy nagyon buta ember mondhatja,hogy frankó lenne.Én is úgy gondolom,hogy ha mindent rendben csinálsz akkor nem lehet bajod velük.Ha meg tróger vagy akkor ne sírj,hogy szemét a rendőr,hanem vess magadra és irány kaptár,vagy a posta a csekkel.
9/15 anonim válasza:
Ismerek valakit, akinek rendőr a férje, gondolom, a férjét csak szereti. :-)
10/15 anonim válasza:
szarba se nézem őket, nem hogy szeressem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!