Miért olyan fontos ez a kettős állampolgárság?
Szerintem meg előbb teremtsenek munkahelyeket, utána biztosítsanak több ezer álláskeresőt pluszban! Szemétség vagy sem, de nekem az jut eszenbe, hogy a mi munkahelyeinket vehetik el!
Az én munkahelyemre pl. most hoznak majd román (nem erdélyi magyar) vendégmunkásokat. Ingyen szállás és több pénz kapnak, mint mi!
De ha erdélyi magyarok lennének, akkor is felháborítana! A munkáltató nyer vele, az biztos, valamiért megéri nekik...
EU-ban vagyunk már, bármelyik EU-s állampolgár ugyanolyan jogokkal vállal munkát már, mint eddig is.
A kérdésre válaszolva hadd mondjam el a másik oldalról a helyzetemet. Magyarországon születtem, magyar anyám és német apám van. Én magyarnak és németnek is tartom magamat, ezért fogok a kettős állampolgárságért folyamodni (eddig csak magyar volt). Miért? Mert úgy gondolom, hogy van egy anyaországom, de van egy Vaterlandom is... magyar vagyok, de német is. És szeretném ezt kifejezni állampolgárságomban is.
Ugyanígy lehetnek ők is. Magyarok, de máshol élnek. Miért nem fejezhetnék ki ezt állampolgársággal is? Az ötlet nem rossz, csak a az időzítés pocsék...
ma 18:37
Te ro*adt szem*tláda, kár, hogy nem te vagy a kinnt élő magyarok helyébe! Bennük több a magyarság mint benned te moc*ok! Képzeld csak a helyükbe magadat! Remélem az ilyen embernek nem is lesz munkája.
AZÉRT MERT MÁR MEGINT ITT VANNAK AZ ORSZÁG BELSŐ ELLENSÉGEI
AKIK MEGHUNYÁSZKODNAK
ÉS NEM MERNEK KIÁLLNI A HAZÁJUKÉRT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!