Jobb lenne, ha ilyen lenne az élet Magyarországon?
Szerintem jobb lenne, ha a mai, nyugati mintájú, feszült világot kicsit leegyszerűsítenénk. Tesco, Auchan és Lidl helyett az emberek piacon kereskednének. A vásárlók alkudoznak a piaci kofákkal, a közelben egy kazettás magnóból az Omega és az Időgép slágerei szólnak.
A gyerekek legfőbb szórakozása a számítógép helyett az erdőben bújócskázás lenne, illetve a különböző militarista táborokban és rendezvényeken való részvétel. Az utcán csendőrök és a honvédség tartaná a rendet.
A magyar házakon kivétel nélkül magyar, illetve árpádsávos zászló lenne kitűzve. Uniós zászló sehol. Az emberek többsége önfenntartó életet folytatna, a depresszió helyett a kecskék és tyúkok gondozásával lennének elfoglalva.
A fiatalok különböző közösségekbe járnának, lehetnek ezek sima közösségek vagy akar katonásak is, ahol táncolnának, énekelnének, életre szóló barátságok alakulnának ki.
Előtérbe kerülnének a nemzeti értékek, a kultúra, a történelem és a művészet.
Mit szólnátok egy ilyen világhoz? Jó lenne egy ilyen leegyszerűsített élet, vagy jó a mai rohadó, liberális, nemzeti értékeket mellőző világ?
jóóó lenne... egy nem stimmel:
"Az utcán csendőrök és a honvédség tartaná a rendet."
Az nem menne... meg nem lehet minden ember mellé egy rendőrt állítani. Ennek úgy kellene létrejönni, hogy pedagógiával az emberek elérjék az arany öntudatot, amiről József Attila ír:
Az én vezérem bensőmből vezérel!
Emberek, nem vadak -
elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,
nem kartoték-adat.
Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,
jó szóval oktasd, játszani is engedd
szép, komoly fiadat!
Persze ez idea, ez ott tart, amit József Attila máshol ír:
s hogy nem tudok mást, mint szeretni,
görnyedve terheim alatt -
minek is kell fegyvert veretni
belőled, arany öntudat!
Akkor lenne jobb élet ha nem csalás és sunnyogás jellemezni az országot. 2 hete vagyok az országban es egyik átkúrás éri a másikat.
A fent nevezett cégek legalább megtanítják késsel villával enni ezt a primitiv semmirekellő csaló népet.
01.07
meg tudod még mit ad a militarizmus. háborút meg jó sok hullát a történelem szerint. habár a hulláknak jó tartása van valóban, mikor beáll a merevség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!