Mi az emberek legfőbb baja a Jobbikkal?
szerintem:
a pártvezetés állítja, hogy nem rasszisták, nem antiszemiták stb.
s kik a szavazótáboruk? Rasszisták, antiszemiták.
Hogy is van ez?
Sok kérdés volt, sokszor leírtam, és a kedves értékelők szinte mindig lenulláztak, de újra vállalom:
Egy barbár, primitív, agresszív, demokráciatagadó, rasszista csürhe.
Akinek ez túl elvont lenne, annak azt mondanám, hogy Irán a legnagyobb barátjuk, és sokak gyanúja szerint a legnagyobb pénzelőjük is. Na most szeretne valaki egy közép-európai Iránban élni?
Én rájuk szavazok, nőként tetszik, hogy kiállnak a nők jogaiért meg felszólalnak a családon belüli erőszak ellen, meg több nőt akarnak a politikába.De ezt mégsem olyan abszurd módon, idióta kvótarendszerekkel akarják elérni.
A másik, hogy nem szívlelem a demokráciát meg a demokratákat, mivel a parlamentáris demokráciában olyanok kapnak túl sok jogot, akiknek nem szabadna adni.
A lényeg, hogy már többször megtapasztaltam a csodálatos egyenjogúságot, demokráciát, liberalizmust.Annyiszor, hogy elegem van belőle.
Kormányváltás szavazok, azon belül is PM-s vagyok.
1.Homoszexuálisként minimum bejegyzett élettársi kapcsolatot szeretnék, gyerekvállaláshoz való joggal, ez alatt azt értem, hogy leszbikus párok bekapcsolódhassanak a mesterséges megtermékenyítésbe, a meleg férfi pároknak, meg a lombik programba.
2. Európában élek, Lengyel állampolgár vagyok, de itt születtem Magyarországon. Ezért szeretném ha megmaradna az Európai Unió, vele együtt a Schengeni övezet + reménykedek abba, hogy Lengyelországban és Magyarországon bevezetik az Eurót.
mindenkinek más.
törölték a videót amiben vona a cigányok szaporulatát akarja visszaszorítani. vagy ott van a zsidólistázós beszólás.
értelmes ember tudja, mit jelentenek ezek. max a fiatalok nem tapasztalták meg ezeket a retorikai eszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!