2/26 anonim válasza:
Miért büszkélkedne? kezet fogott egy zsidóval kipával a fején! Ez most kit érdekel? Fóbiád van?
3/26 anonim válasza:
Mer akkor kitudódna hogy zsindelyek.
5/26 anonim válasza:
Nem értem, mi a baj ezzel a képpel.
6/26 anonim válasza:
Ezt én sem értem,hogy miért kellene büszkélkedni vagy éppen szégyelni. Nem vagyok Fidesz-párti,de ez egy protokoll rendezvény. A Pápának is kezetcsókolnak azok a politikusok,akiket fogad,függetlenül atól,hogy hisznek-e Istenben.
Amúgy pedig unalmas ezt havonta megkérdezni.
7/26 bp1985 válasza:
photoshop, de ne szóljatok senkinek. Látszik, hogy a kipa rá van rakva a fejére, és nem rajta van.
8/26 anonim válasza:
80
És ha rajta lenne, akkor mi van? Illendőségből felvette, na és? Összeomlik a világ? Pár agyhalott széljobber szerint ez a bizonyíték, hogy bezony mindent a new york-felcsút tengely mozgat az országon belül?
9/26 anonim válasza:
Hát kérdező, kevés vagy látod, még így is.
Mert tudod ha igazi lenne a kép, akkor sincs semmi, hogy kezet fogott egy zsidóval, így meg főleg.
Még jó, hogy a jobbikosoknál nem kell photoshopolni, ők tényleg olyan hülyék, mint amilyenek a képen.
péniszpumpa
10/26 anonim válasza:
Biztos photoshop. Nézzétek már meg, hogy melyik weblapon található. Vagy netán egy náczi hacker töltötte fel oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!