Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te betiltanád a muszlim...

Te betiltanád a muszlim fejkendő viselését Magyarországon? Miért, ha igen, vagy ha nem?

Figyelt kérdés

2016. szept. 6. 04:49
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
37%
Házasodni akaró melegek számára feltétlenül!
2016. szept. 6. 05:32
 2/42 anonim ***** válasza:
65%
Be én! Még az öregasszonyokét is!
2016. szept. 6. 06:31
 3/42 anonim ***** válasza:
84%
Nem,mert tudtommal az még nem takarja el az arcot.
2016. szept. 6. 07:18
 4/42 anonim ***** válasza:
83%
Én mindent betiltanék agyarországon, még a kérdésed is, az is, hogy kérdezhetsz, de még téged is betiltanálak!
2016. szept. 6. 07:53
 5/42 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként nem, milyen jogon? Magyarországon szabad vallásgyakorlat van, bármennyire is gyűlölök mindent, ami vallás, de, ha a keresztényeknek meg van engedve, hogy holmi kereszteket hurcolásszanak a vállukon, akkor muszlimoknak miért ne engednénk meg a fejkendő viselését?
2016. szept. 6. 07:55
 6/42 anonim ***** válasza:
75%

Az első válaszadónak meg üzenem: "A félelem a sötét oldal kapuja! A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet kínt és szenvedést."

Ti semmi mást sem tudtok, csak gyűlölni mindent, ami más!

2016. szept. 6. 07:58
 7/42 Alain Delon ***** válasza:
06:31: +1.
2016. szept. 6. 08:05
 8/42 anonim ***** válasza:
12%
6-os, a kereszténység másokra nézve ártalmatlan vallás azon kívül, amennyire minden vallás ártalmas és agymosó, míg a muszlim vallás nem az, és maga a muszlim viselet is kirekesztő, idegenellenes és idejétmúlt. (Ahogy a másik szemita vallás fejfedője is, ami lehetővé teszi, hogy isten felismerje népét fentről.) Én természetesen betiltanám, mint minden értelmes ember. Egy analógiával: ez olyan, mint a libsiknek és izraelieknek az, ha az emberek horogkeresztes karszalagot viselnének.
2016. szept. 6. 08:07
 9/42 anonim ***** válasza:
84%

Én libsi vagyok, de az első vicces volt :D

A kérdésre válaszolva: természetesen nem. Miért ne hordhatna bárki azt, amit szeretne? Ellenkező esetben az opciók:

A) Tiltsák be az iszlámot. Ne ilyen "nesze semmi fogd meg jól" félmegoldásokat hozzanak. Vállalja a törvényhozás, hogy nem akarják az iszlámot, és dobják ki az országból a muszlimokat akkor is ha magyarok. Tiltsák be az Egri csillagokat, a töltött káposztát, a csekkbefizetést, mindent, ami köthető az iszlámhoz

B) Tiltsák be a vallási jelképeket közterületen. De akkor csinálják következetesen. Takarják le a templomokat, tiltsák meg az apácáknak, csuhásoknak, krisnásoknak... stb. a rájuk jellemző külsődleges jegyek alkalmazását.

2016. szept. 6. 08:14
 10/42 anonim ***** válasza:
72%
6-os vagyok! A kereszténység másokra nézve ártalmatlan? Na ekkora bulshit dumát nekem ne akarj ilyen demagóg, kioktató módon beadni. Mi van azzal a sokmillió emberrel, akik a kereszténység nevében öltek meg különböző vallásháborúkban, de, hogy napjainkról beszéljünk kérdezz meg pár szexuálisan bántalmazott kisgyereket, mi a véleményük a kereszténységről, vagy a keresztény papokról. Két hete voltam a Vatikánban és nem láttam mást, csak agymosott birkákat, akik hűen követik azt, amit előírtak nekik. Minden vallás ugyanolyan ártalommal bír az emberiségre nézve, nincs különbség!
2016. szept. 6. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!