Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha a Fidesz lop?

Miért baj az, ha a Fidesz lop?

Figyelt kérdés

Na és aztán? Az MSZP is lopott! Mindenki lop!

Ez már csak így működik.

2016. aug. 25. 22:41
1 2
 1/20 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Értem, akkor tapsoljunk is hozzá?
2016. aug. 25. 22:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem így működik. Ha van alapvető emberi erkölcsiséged, akkor tudod hogy miért rossz lopni, és tudod hogy tenni kell ellene. Ha nincs, akkor meg tök mindegy.
2016. aug. 25. 22:46
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért, mert az oktatás meg az egészségügy romokban hever, a nyugdíjrendszer megint egy olyan dolog, ami évtizedeken belül becsődöl. Ja és mert a 7 évnél fiatalabb gyerekek 42%-a szegénységben él.
2016. aug. 25. 22:52
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vetted volna észre, mindenki lopott eddig, de ilyen pofátlanul senki...

Egyébként lehet ugy is lopni hogy ne kozzon nagy gondot a társadalomban. Csakhogy láthatóan a Fidesz az egyetlen amelyik ugy lop hogy ja, láthatóan nagy kárt okoz...

5/20 anonim ***** válasza:
91%
Nyaldosd meg orbán péniszit.
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Juhú ha téged nem zavar a lopás, akkor éjjel meglátogatlak és viszem az ékszereidet meg az elektronikát.
2016. aug. 25. 22:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

És ez szerinted jól van így?

Én ellophatom a biciklidet? Tudod...... mert mások is lopnak

2016. aug. 25. 23:14
 8/20 anonim ***** válasza:
72%

a kérdés nagyon jó a válasz pedig alapvetően nem is annyira bonyolult.

NEM BAJ AZ ha egy párt lop.Tényleg nem.EZT az elvet én vallom és ez emberszerű.

ha rád bíznak egy projektet ahol teszem azt 2-3 ezer milliárd forint átmegy a kezeden,abból hol tűnik fel ha eltűnik 10 millió? vagy 1-2 milliárd?

VALÓSZÍNŰ SŐT INKÁBB BIZTOS ha egy ember ilyen felelős beosztásban van,és el tud lopni annyi pénzt h be tudja fedezni magát,és ez ne tűnjön fel akkor az meg fogja csinálni.Viccen kívül én becsületes ember vagyok de vszinű énis megcsinálnám

mert ez megy a világon mindenhol

DE ITT NEM ERRŐL VAN SZÓ!!

ugyanis a legnagyobb különbség h magyarországon nem hagyják élni az embert és nem kap elég pénzt.

ha egy oylan ország lennénk ahol a munkanélküli segély 800-1200 euró leszarnánk ha politikusok lopnak mert nekünk nyugtunk van.

viszont ha egy több sebből vérző országot,1000 és egyszer meglopnak,és ugyan az a politikai garnitúra teszi azt már évtizedeke,bűntetlenül.HA egyértelműen fontos dolgok elől veszik el a pénzt ( ÉRTED nem napenergiára akarjuk átállítani Magyarországot és az arra szánt pénzből lopnak) OLYAN DOLGOK elől ami létszükséglet,oktatás,egészségügy infrastruktúra.

AZ UNDORÍTÓ erkölcstelen,és szerintem emberiesség ellen elkövetett bűntett!

mert há azért valljuk be ha otton ülsz a 2500 eurós fizetéseddel a tv előtt és meghallod,hogy az új mágnesvonat pályájának kiépítése 1 évet csúszik,mert a pénz "nem volt elég" átkapcsolsz a másik csatornára,DE ha épp azon stresszelsz h inkább kenyeret vegyél a gyerekednek vagy gyógyszert mert mindkettőt nem engedheted meg mert akkor egyet csúszol a rezsivel,akkor BOCSÁSS MEG KEDVES KÉRDEZŐ de qrvára fel fogok háborodni ha meghallom h a kormány (infrastrukturálisan jelentéktelen és indokolatlan) kisvasútat épít ki az én pénzemből amiből 2 kórházat lehetne építeni és szereltetni High-tech cuccokkal

ezért baj

2016. aug. 26. 02:10
 9/20 anonim ***** válasza:
79%
Miért mondjátok, hogy lopnak. Itt nincs lopás. Azon a szinten vannak, a törvényeket arra hozzák, hogy hivatalosan kifosszák az országot. Ha "X" akar adni "Y"
2016. aug. 26. 07:10
 10/20 anonim ***** válasza:
60%
Bocs, mellé nyomtam, szóval, ha "X"-nek akarnak adni "Y" mililiárdot, akkor olyan törvényt hoznak, ami szerint, csak is "X" nyerhet egy pályázaton. Ránézésre, minden törvényes.
2016. aug. 26. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!