Nem gondoljátok, hogy a Jobbik szavazók stílusa hozzájárult ehhez a "csak" 17%-os eredményhez?
Hangsúlyozom a szavazók stílusa, nem a párté.
Pl. itt is egyes jobbikosok olyan stílusban beszéltek a többi párt szavazóiról, hogy szerintem a semlegeseknek tuti elment a kedvük a Jobbiktól.
Ez az erőszakos térítés és állandó netkampány (pl. itt is) szerintem nem igazán jött be a bizonytalankodóknak.
Kicsit olyan, mint mikor már a negyedik telemarketinges hív, és kapásból lecsapod a kagylót, és elkezded utálni őket, pedig csak a munkájukat végzik.
Szerintem egy bizonyos határ felett már visszatetszést kel a folyamatos (gyakran agresszív és lekezelő) jobbikos netkampány.
Nektek mi a véleményetek?
A netre 90%-ban a primitívek járnak... Elég egy-egy kommentjüket megnézni.
Egyébként vona márc. 15.-ei beszéde után kezdett csökkenni a népszerűségük. Az embereknek nem tetszett az a keménykedés. Szerintem nevetséges volt...
Persze, ez így is van.
De azon Jobbik-szavazókra irányult a kérdés, akikre a fentebb leírtak igazak.
Azok, akik azokat a másokat sértő kérdéseket kiírták, vagy másik válaszadókat sértegettek eléggé primitív hangnemben.
én semleges voltam a jobbik felé, de amit a neten műveltek...
komolyan, mint a szektások.
17 százalék egy nagyon jó eredmény miről beszéltek?
de lesz még jobb is
Szebb Jövőt!
" én semleges voltam a jobbik felé, de amit a neten műveltek...
komolyan, mint a szektások."
te semleges na ne viccelj
itt vonákozol egész nap
ez a te stílusod
Hogy jó-e vagy sem azt döntse el mindenki magában.
Ezért írtam a csak-ot idézőjelben a kérdésben.
17:52
a) honnan tudod, hogy ő vonákozik itt egész nap?
b) miért ne lehetett volna semleges? Sok fideszes ember az VOLT velük szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!