Magyargyűlölők, miért kell ez?
egy valamit tisztázzunk kérdező, aki nem jobbikos az is magyar.
egy valaki írta, hogy egyetért trianonnal, ezért nem kell általánosítani a forumot.
A jobbikot dühpolitikájuk miatt szidják.
Teljesen egyetértek az előttem szólóval.
Amúgy meg Trianon persze, hogy nem volt igazságos, hisz vesztesekként kerültünk ki az első világháborúból.
"felnézek ide időnként azért, hogy értelmes párbeszédet lehessen folytatni, építő eszmecseréket"
- Na, nekem már itt sántít a kérdés. :)
"felnézek ide időnként azért, hogy értelmes párbeszédet lehessen folytatni"
Miközben olyan fogalmakat használsz honfitársaidra, hogy "magyargyűlölő"? Hadd ne mondjam hova menjél ezzel.
az esetek 90%-ban nem az a baj, hogy trianonra azt mondjátok, hogy lejárt lemez, hanem az a baj, hogy mellett más eseményekre való emlékezést viszont támogattok, pl lásd a holokauszt viták. szintén, kinek nem inge.
ha minden ilyen múltat magunk mögött hagynánk, akkor azt mondanám, hogy oké, trianon is oda való, de mivel a világ nagy része a saját tragédiáit nyomatja és emlékezik stb, így amikor nekünk azt mondják, hogy "nem szabad", kicsit elnyomottnak érzem magam.
egy valamit tisztázzunk kérdező, aki nem jobbikos az is magyar.
én is így vélem, elnézést ha félreérthetően fogalmaztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!