Most ettől fogtok rettegni?
Őrület, hogy az újságírók mit meg nem tesznek azért, hogy nézettséget generáljanak.
Nem tudjuk ki ez, semmi bizonyítéka nincs rá, ennyi erővel Manyi néni is mondhatta volna a sarokról.
És mit csinál a magyar, meg egész Európa? Telefossa a gatyáját, és tényként kezeli ezt a hírt, amit semmi nem bizonyít.
Benne vannak ám a manipuláló szavak: "Az Iszlám Állam harcosainak embercsempésze megerősítette", "Az ügynök által mondottakat két török embercsempész is megerősítette. Ők személyesen is vittek Európába Iszlám Államhoz köthető harcosokat."
Igen, én meg láttam tegnap Elvis Presleyt. És akkor az emberek azt gondolják, hogy na most aztán tele a pelus, mert az Origo megírta az igazat, meg az angol portál megírta az igazat. Az emberek csak azt hiszik el, ami idegileg felkúrja őket? :)
"Tegnap két ember látta, hogy James Dean és Elvis Presley menekülteket segít a Nyugati téren. A hírt az őket megkérdező riport is megerősítette.
"Valóban segítettek, csodás volt őket újra látni" erősítette meg a látottakat a velük együtt dolgozó Kalmár Mihályné. "
Szerintem az a helyzet, amiben most van Európa, az idézett cikk nélkül is félelmetes.
Nem kellenek még terroristák sem, csak egy csepp józan gondolkodás, hogy az ember „telefossa” a gatyáját attól, ahányan a menekültek vannak, és ahogy itt viselkednek. Eljönnek egy (illetve több) olyan országból, ahol a szájukat nem merik kinyitni, mert azonnal lelövik őket, itt pedig csinálják a cirkuszt, hogy hogyan bánnak velük, pedig a kutya nem hívta őket.
Nem kell hozzá sok, hogy ez a nagy tömeg észrevegye, hogy milyen naiv és töketlen társaságba csöppent, és elkezdjen még keményebben diktálni.
Nekem már ez is elég félelmetes.
Nem rettegek, de tény, hogy az ISIS itt van Európában. Eddig is itt voltak és most jön az erősítés, csak nem verik nagy dobra. A hálózat kiépítése zajlik. Egyébként ez már régi dolog...
8: És akkor ez még állítólag a középréteg... Mi lesz, ha ideér az alja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!