Tudtok mondani egy példát arra, hogy a liberálisok kiálltak a becsületes magyar ember mellett?
Vagy becsületes keresztény ember mellett?
A becsületes magyar ember mellett nem értem a:
Roma késelőket, magamutogató és meztelenkedő melegeket, nőerőszakoló lakásárt ordibáló menekülteket,... stb. stb.
Tényleg elég ha csak egy példát említetek!
Persze. Ha pontosítanád, hogy mire gondoltál, akkor tudnék neked jobban megfelelő példát mutatni, mert nyilvánvalóan valami ad hoc baromsággal érvénytelennek fogod titulálni ezt, mert miért ne...
de itt egy példa:
2. komment:
"Mokele Mbembe • 4 napja
Gratulálok, fantasztikus!"
Egy liberális ember írta egy liberális oldalon.
Tessék, egy példa. Na halljam, mi az ad hoc teljesen indokolatlan probléma vele?
Bojár Gábor a Graphisoft cég elnöke, segíti a fiatal vállalkozások, új start-upok beindítását. Liberális.
Lányi András tette a legtöbbet a magyar ökológiai helyzet megvédéséért, emelte fel a szavát a környezetszennyezés ellen stb. Liberális.
Vágó István: Generációkat tanított új dolgokra a Legyen ön is milliomossal és tucatnyi másik kvízműsorával, megalapította a Szkeptikusok Társaságát és harcol azért, hogy ami nem gyógyszer azt ne lehessen gyógyszerként eladni, ne verjék át a naiv, jóhiszemű embereket értéktelen szeméttel amit gyógyhatásúként adnak el. Liberális
# 7/7 Időpont ma 19:39
De ez mind az USA által tenyésztett, Izraelben nevelt cionzsidóraptorgyík.
(remélem semmit nem hagytam ki)
@8
Ráklikkelve a nevére megnézheted egyéb kommentjeit. Szerintem elég egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!