Új teória a Jobbikról. Mit szóltok hozzá?
Eljátszottam a gondolattal, kérdezősködtem itt-ott, s meglepődtem, hogy nem csak nekem jutott az eszembe az alábbi:
A Jobbik az az MSZP által kreált - nevezzük így: "B terv".
Vagyis az MSZP, látva, hogy süllyed a hajó, (nem is kicsit), létrehozta vagy legalábbis a színfalak mögött támogatja a Jobbik csapatát. Egyértelmű az oka: per pillanat a választókat nemzeti érzületükön keresztül lehet legjobban megfogni, illetve itt lehet megint egy csavarral felkelteni a választópolgárok lankadt és kiábrándult figyelmét, ezzel is csökkentik a FIDESZ szavazatait.
Vélemény?
Nem tudom itt egyesek süketek, vagy vakok.
Vona MINDEN interjúban megmondta, hogy az MSZP-vel SOHA.
Legutóbb már odaáig ment, hogy kihívja párbajra aki még egyszer össze akarja valahogy bazseválni a mocskos komcsikkal.
Sok hülye meg beveszi a gyurcsók maszlagját ... pfúúúúúj
"Vona MINDEN interjúban megmondta, hogy az MSZP-vel SOHA."
Vona már sokmindent mondott. De ha az mszp-vel együtt gondolkodnak valamiben, annak nem a vona lehet az irányítója, mert elképesztően buta ember. Látszik, hogy fogalma sincs semmiről. A jobbikot valaki a háttérből irányítja
23:59:
Te szerencsétlen, Vona egy történelem tanár, nem olyan butácska kis senkicske mint te.
Téged irányítgathat a Lendvai néni hátulról, Vonának viszont van esze meg gerince is
"Vona egy történelem tanár" - hiller is az...
Te vagy a szerencsétlen...
Nem talált. Nem vagyok mszp-s. Sőt egészen addig még hittem is a jobbiknak, amig rátok nem találtam. Szánalmas egy söpredék....
látszik hogy milyen elmebeteg emberek csatlakoznak a jobbik táborához... Aki nem ért veletek egyet, azt elmondjátok mindenféle hülyének. Persze zsidónak, és cigánynak...
00:03
Egyébként kiváncsi lennék, ha már így a személyeskedésbe megyünk bele, hogy te mi vagy??? mert kb a 6-éves kisgyerek sem olyan hiszékeny, mint ti.
Pont az a gáz, hogy történelem tanár, és nem veszi észre, hogy a történelem ismétli magát. Rémlik?? kisgazdák, torgyán??? deja vu...
"Sőt egészen addig még hittem is a jobbiknak, amig rátok nem találtam."
Mese habbal. Aki magyar az nem ijed meg egy kis vitától, és akárhányat is rúgna bele egy állítólag magyar akkor is magyar maradna a szíve, akkor is a nemzet érdekét nézné. Nem voltál te soha életedben hazafi.
"Aki nem ért veletek egyet, azt elmondjátok mindenféle hülyének. Persze zsidónak, és cigánynak..."
Ha valaki a zsidók és cigányok propagandáját szajkózza, akkor azt ha az, ha nem elmondjuk annak. Ugyanúgy az ellenség, mint az aki hülyeségét mondja.
"rátok nem találtam"
Nem a gyakorikerdesek.hu-val van a probléma, hanem a jobbikszimpatizánsként tetszelgő, a gárdajelmez alatt mszp logót, és vöröscsillagot hordó állatokról...
Egyébként vona nem tanár, hanem "Termékmenedzserként dolgozik egy biztonságtechnikai részvénytársaságnál".
Hamár ennyire belementünk az életébe.
Aki manapság tanár, az nagyon elhivatott ember kell hogy legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!