Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt true liberális?

Van itt true liberális?

Figyelt kérdés

Elindítjuk a "Fogadj be egy menekültet" programot.

Mi a véleményed, sikeres lehet egy ilyen program?

[link]

2015. jún. 18. 19:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
A liberálisok szájkarate emberek:)
2015. jún. 18. 19:08
 2/19 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy nem akarom elüldözni és bántani őket az országból mióta egyenlő azzal hogy be akarom fogadni őket?
2015. jún. 18. 19:20
 3/19 anonim ***** válasza:
37%
Bocsánat, javítom *bántani, és elüldözni őket az országból
2015. jún. 18. 19:20
 4/19 anonim ***** válasza:
57%
Én befogadok egy menekültet, ha Magyarországon minden egyes család befogad egyet, illetve ha a kormány havi 60 ezer forint támogatást ad érte minden egyes családnak. Ja nem, bocsánat, még így sem. Köszönöm, nem szeretnék valami betegséget elkapni tőlük, és nem szeretném hogy éjszaka szétverjék a fejemet, vagy elszökjenek a cuccaimmal. Talán majd befogadok egyet, ha értelmes emberekké válnak, és úgy viselkednek, mint egy értelem európai ember, különben nincs az a pénz, amiért bevállalnám a velük járó kockázatot.
2015. jún. 18. 19:22
 5/19 anonim ***** válasza:
56%
minek fogadjuk őket be ha amúgy is az általunk befizetett adóból látják el őket?
2015. jún. 18. 19:24
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

Ugye nem tudod mi az a liberalis?

Egyebkent eleg adot fizetek hogy az allam megoldja.

2015. jún. 18. 19:27
 7/19 anonim ***** válasza:
40%

Én például liberális vagyok, azaz az alapelvem: Hadd csinálja mindenki azt, amit akar, amíg ezzel másokat nem veszélyeztet, nem árt és nem okoz károkat másoknak. Egyszóval idejön egy nigériai orvos, hogy ő itt szeretne élni Európában, had jöjjön, amennyiben elfogadja az itteni kultúrát és nem akarja ránk erőltetni a sajátját, illetve törvénytisztelő és dolgozó ember lesz.

A menekültek viszont Európa fertői. Idejönnek, lopnak, rabolnak, megnehezítik az emberek létét, dühöngenek, hogy pl. itt a nők nem hordanak csadort és dolgozni se dolgoznak, csak nyújtják a markukat a segélyért. Az ilyeneket azonnali hatállyal eltávolítani Európából, mondom ezt liberálisként

2015. jún. 18. 19:31
 8/19 anonim ***** válasza:
16%

Én se értem ősszintén.

Minek kellene Európának befogadnia őket????

Semmi közük.

Ám itt van egy jó mém (ami sajnos NEM vicc):

[link]

2015. jún. 18. 19:33
 9/19 anonim ***** válasza:
36%
300 éve már volt ilyen program, és ma is érezzük a hatását (főleg az egyedül élő nyugdíjasok).
2015. jún. 18. 19:35
 10/19 anonim ***** válasza:
36%
Soha többé idegeneket!
2015. jún. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!