A magyar politika miért nem szereti a számokat?
Okoskodunk-okoskodunk, de ha tényleg ott a helyzet, hogy alá is kéne támasztani amit mondunk, akkor megy a hallgatás.
"deakormánynemtuggyamekcsinálni"
2 akor olvass többet az ókori meg több 10ezer éves civilizáciokrol és rájosz hogy szamok nélkül sokal fejletebek voltak.. abba kéne hagyni a buta tudományokat mert vagy a spiritualitást torli belolunk..
mindenki ara képes amit elhisz hogy képes a számok csak bizonytalanságot adgyák.
Én nem tanultam csak 8általánost mégis tobre vitem mint legtobb diplomás mert hitem a spirituálisban
Asz nem értem mért kell lepontozatok?
Atól hogy ti mást gondoltok még nekem van igazam...
Jo pontozatok csak lefele.. látom sok it az agymosott troll megfertozot titeket az anyagiság nem látyátok már az igazi értékeket amibol orszagot lehet épiteni..
A szeretet a becsület a joszándék és egymás segitése nagyobb erő min a pénz és a tudomány és a számok.. a Fidesz ezekel az energiákal kormányoz és nem számokal mert tudja mi a hejes a spirituális és az anyagiság kiütéses az orszagbol..
Szét kel utni a bankokat nem kel pénz az a hozutavu cél..
A felsooktatásba mos visza kell szoritani a butitasokat.. be kel zárni a tudomanyokat és
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!