Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar politika miért nem...

A magyar politika miért nem szereti a számokat?

Figyelt kérdés

Okoskodunk-okoskodunk, de ha tényleg ott a helyzet, hogy alá is kéne támasztani amit mondunk, akkor megy a hallgatás.

"deakormánynemtuggyamekcsinálni"

2015. máj. 1. 22:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem mindenki ojan anyagiságba ragatt mint te.. nem mindenkinek van szuksege szamokra azelőtt is volt élet még piramisokaT is épitete... a spirituális kormány mindig hatekonyabb mert az emberér van és nem a szamokér
2015. máj. 1. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
#1 remélem első szarkasztikus
2015. máj. 1. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
3%

2 akor olvass többet az ókori meg több 10ezer éves civilizáciokrol és rájosz hogy szamok nélkül sokal fejletebek voltak.. abba kéne hagyni a buta tudományokat mert vagy a spiritualitást torli belolunk..

mindenki ara képes amit elhisz hogy képes a számok csak bizonytalanságot adgyák.

Én nem tanultam csak 8általánost mégis tobre vitem mint legtobb diplomás mert hitem a spirituálisban

2015. máj. 1. 22:50
 4/11 A kérdező kommentje:
asztrál lovagok kíméljenek
2015. máj. 1. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Kinevethetc de orbánék is ezért jutnak ilyen jora mert méj valásos ember és ezért is kotote a fideszbe a keresztyéneket..Ő tudgya mi az a spirituális.. meg lehet nézni például a számokal dobálozo pogány pártok hava jutotak azotaiS azt nyogjuk
2015. máj. 1. 23:17
 6/11 A kérdező kommentje:
hol vannak a baloldal védői? orbánt kell fikázni többen vagytok...
2015. máj. 1. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
A gonosz oldal isten segiti orbánt a gonosz elen
2015. máj. 2. 00:16
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Asz nem értem mért kell lepontozatok?

Atól hogy ti mást gondoltok még nekem van igazam...

2015. máj. 2. 01:00
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Jo pontozatok csak lefele.. látom sok it az agymosott troll megfertozot titeket az anyagiság nem látyátok már az igazi értékeket amibol orszagot lehet épiteni..

A szeretet a becsület a joszándék és egymás segitése nagyobb erő min a pénz és a tudomány és a számok.. a Fidesz ezekel az energiákal kormányoz és nem számokal mert tudja mi a hejes a spirituális és az anyagiság kiütéses az orszagbol..

Szét kel utni a bankokat nem kel pénz az a hozutavu cél..

A felsooktatásba mos visza kell szoritani a butitasokat.. be kel zárni a tudomanyokat és

2015. máj. 2. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
ÉS hagyni kel hogy az emberek maguktol gyogyuljanak. Aba kell hagyni a mérgezést a szeretet a spirituális és a keresztyén erő eroseb mint a mérgek
2015. máj. 2. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!