Kire szavazól és hány éves vagy?
Én még nem tudom, kire szavazok, de aki azt mondja, hogy nem szavaz attól azt kérem, hogy mégis menjen el szavazni. Inkább szavazzatok rosszra minthogy nem mentek el.
A szavazás nem lehetőség, hanem kötelesség.Ha nem szavaztok és később szarabb lesz Nektek egy szavatok sem lehet mivel nem éltetek a jogotokkal, hogy szavazhattok.
Illetve elég sokan haltak meg azért, a történelemben, hogy Ti most szavazhassatok.
Ha viszont nem éltek a szavazati jogotokkal akkor az Ő áldozatukat teszitek értelmetlenné.
Ha még mindig nem vagytok meggyőzve a szavazás fontosságáról, akkor nézzétek meg a Gennyes tus és redvás szendvics ( ***** című South Park részt.
F26
* Automatikusan eltávolított tartalom.
"Ha viszont nem éltek a szavazati jogotokkal akkor az Ő áldozatukat teszitek értelmetlenné."
- Azt a modern demokrácia teszi értelmetlenné. A jogaink viszont lehetővé teszik, hogy távolmaradással kifejezhessük a nem tetszésünket.
Ez a "Ha nem szavaztok és később szarabb lesz Nektek egy szavatok sem lehet mivel nem éltetek a jogotokkal, hogy szavazhattok." azért rosz érv, mert ha pl. csak úgy találomra arra szavaznának, akik megnyerik a választást, és később sz lesz, akkor viszont valahol jogosan szídnák magukat.
Ami engem illet valószínűleg elmegyek szavazni. Még nem vagyok biztos benne, hogy kire; az MDF-en gondolkoztam, de az utóbbi nagpok eseményei elbizonytalanítottak... Amúgy 23.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!