Az MSZP sek miért szavaznak a MSZp re? Van valami értelmes ok rá?
1; elmebetegek. vagy:
2; benne vannak ők is a mutyiban haveri cégek megrendelések. vagy:
3; volt munkásőrök, téeszelnökök (akik már sohasem változnak)
Egyszer valaki véghez vihetné a programját. De nem, mi kapkodunk össze-vissza: ez se jött be, az se jött be...
Válasz az öreg parasztbácsié: hagyd fiam, ezek legalább már jóllaktak.. megvan?
Azonkívül nagyon rühellem, ha valaki erőszakosan akar meggyőzni valamiről..
Azé' szavaznak nyugdíjasok (nem csak azok) többsége rá, mert a nyugdíj nekik nagyon jau dolog. Különben Vkik a píz miatt, vkik azért mert egy másik pártot gyülől, ezért csak azért is visszavágok. Különben sokaknak tetszik a Bajnai csomag.
-egy neutrális embör-
Ez a kérdés engem is érdekelne, hisz azzal a 13%-al még szerintem mindig nagyon jó helyen állnak a szocik. Gondoljuk csak végig van egy párt amely teljesen elvesztette ideológiáját, magát baloldalinak nevezi, és közben egy szélsőséges neoliberális politikát folytat. A volt miniszterelnöke nyíltan? bevallta hogy állandóan hazudozott és csak így tudott nyerni. És e mellé még hozzá jön,hogy szinte már nincs olyan képviselőjük aki ne lenne érintet legalább 1 korrupciós ügyben.
Ja és mellesleg a magyar gazdaságot is padlóra küldték, hisz a Közép-Kelet Európai országok közül messze minket érintett a legjobban a válság, na jó még az Ukránokat is eléggé, sajnos lassan velük egy lapon emlegetnek. Hála az MSZP és SZDSZ kormánynak.
- A baloldali (szociáldemokrata) meggyőződésűek számára gyakorlatilag az egyetlen párt, amely képviseli az értékeiket és amelynek esélye van a Parlamentbe kerülésre.
- Az elmúlt 8 évben nagyon sok hibát követtek el, de rengeteg építkezés, fejlesztés és szociális program is az ő érdemük. Gyurcsányt leszámítva Medgyessyvel és különösen Bajnaival nagyon elégedettek lehetnek. Én személy szerint Bajnait látnám a legszívesebben miniszterelnökként továbbra is.
- 2002 óta folyamatos és erős ellenszélben kell dolgozniuk, egy destruktív ellenzékkel szemben, és legyük őszinték, az "elkúrásokba" az ellenzék is bőségesen besegített.
- Az MSZP az a párt, amely tiszteletben tartja az etnikai, vallási, kulturális különbségeket, és soha, semmilyen körülmények között nem paktál le a szélsőséges, tömeggyilkos pártok eszmeiségét nyíltan felvállaló csoportokkal.
- Ha lenne jobb alternatíva, biztosan sokan szavaznának más pártokra. De mivel úgy tűnik, hogy a Parlamentbe az MSZP-n kívül a Fidesz, a Jobbik és az MDF kerülhet, marad az MSZP. Az MDF-en én is sokat gondolkodtam, főleg Bokros személye miatt, de Dávid Ibolya kiszámíthatatlan kaméleon, és nem vagyok meggyőzve arról, hogy mint 12 évvel ezelőtt, most megint nem a Fidesz mellett köt ki koalíciós partnerként.
Röviden ennyi. Lehet kiabálni, meg nyomkodni a piros kezecskéket.
16:10
Teljesen igazad van a Fidesz elsősorban a középosztályt támogatja. Ezzel szemben az MSZP pedig csak a felső néhány 1000 embert. Valóba igazad van ezért tényleg érdemes rájuk szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!