Meddig tűrik még a magyarok, hogy nyugati érdekszférában legyünk orosz helyett? Hát senki se emlékszik már rá, hogy milyen jó volt a Kádár-rendszer?
A Kádár rendszert sehogy sem lehet visszacsinálni.
Mellesleg Oroszország erősen kapitalista , illetve imperialista ország.
Én sem örülök neki, hogy nyugati érdekszférába került az ország, jönnek ide is az olyan hülyeségek nyugatról, mint a melegházasság, női kvóta, generizmus, multikulti...stb
Fordítsd meg a pólusokat:
Nyugat jó, Kádár, oroszok rosszak.
Hát senki se emlékszik már rá, hogy milyen 'rossz' volt a Kádár-rendszer?
Kijön egy másik nézőpont. Egy ellentétes gondolkodású személy, akivel lehet vitatkozni.
És a tényeket már senki sem veszi figyelembe...
Tudhatnád kérdező, aki az oroszokkal kezd, az előbb utóbb szopásra kényszerül. Épp minap hallottam egy elrettentő példát erről!
Kérdező, te vagy trollkodsz, vagy olyan sötét vagy, mint az éjszaka.
A történelemórára csak szunyókálni jártál ugye? Különösképp az 1945 - 90 közötti történelemből sunnyogtál sokat.
Pedig talán ha beszélnél a szüleiddel, kicsit szélesebb lenne az a horizont, amit most alapvetően a jobber ideológia, és a nekik oroszországból folyósított támogatás alapoz meg.
T. előttem szóló, mikor szállsz már le a mi is a nyugat gyarmatai vagyunk agyhalott szövegről??????
Ez annyira gáz, már ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!