Schiffer András nyilvános holokauszttagadást követett el?
"MAGYAR BÜNTETŐ TÖRVÉNYKÖNYV
2010. március-június
A holokauszt nyilvános tagadása
Btk. 269/C. § Aki nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti,
hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel,
bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Itt a "jelentéktelen színben tünteti fel" részt emelném ki, mivel Schiffer szerint ma fontosabb problémák is vannak az országban, mint a holokauszt emlékművel való foglalkozás (pl.: munkanélküliség, éhezés, adósság ... stb.). Sőt már maga az emlékmű üzenete is kisebbíti a magyarság bűneit, ami szintén törvénysértő. Mindenkinek börtönben a helye aki szerint fontosabb az hogy tud e enni, mint a holokauszt. :D
https://www.youtube.com/watch?v=AhCox6hmak4
Nem a holokausztot és nem tartott a jelentéktelennek, de amúgy minden korrekt :D
Egy emlékműről volt szó, ami a német megszállásról szólt.
És az még nem jelentéktelennek tartás, hogy szerinte nem az a világ legfontosabb dolga (ő csak ennyit mondott...)
Hogy tagadná amikor ha jól tudom túlélők leszármazottja?
Nem értem ezt a szektatv-s "logikát".
"Itt a "jelentéktelen színben tünteti fel" részt emelném ki, mivel Schiffer szerint ma fontosabb problémák is vannak az országban, mint a holokauszt emlékművel való foglalkozás"
A törvény sem azt állítja, hogy Magyarország legnagyobb problémája a holokauszt, és aki mást állít, csak kisebbíti a jelentőségét.
Amúgy szerintem sem a holokauszt ma Magyarország legnagyobb problémája. Szerintem Magyarország legnagyobb vesztesége Trianon, a zsidóké a holokauszt. Nem érzek bűntudatot emiatt, mivel OTT SEM VOLTAM, és a NAGYSZÜLEIM SEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!