Mi az oka, hogy ennek a kategóriának (politika) rohamosan csökken a színvonala?
NEM PROVOKÁCIÓ, EZ AZ IGAZSÁG
Nem azt mondom, hogy 3 éve amikor elkezdtem ezt az oldalt nem voltak idióták (én mondjuk akkor közéjük tartoztam) de mondjuk voltak még értelmesek is (ők voltak túlnyomó többségben) most meg ott tartunk, hogy tele van az oldal nácikkal meg elvakult balosokkal akik csak üvöltenek, hogy náci, zsidó, cigány, német, hungarófób, ultramagyar meg hasonlók...
Minden eszmében voltak régen is emberek de nem voltak ilyen buták mint a mostaniak többsége...
Már alig maradtak a régiek közül...:(
Mi lesz itt? IQ féle katasztrófa?
"36%-os ezt hagyd is! Akkor még nem voltak itt ilyen hülyék! Menj már innen a retekbe neonáci unintelligens idióta!"
Nemugacc.
"36%-os ezt hagyd is! Akkor még nem voltak itt ilyen hülyék! Menj már innen a retekbe neonáci unintelligens idióta!"
Mi lenne, ha te mennél?
Azért kérdező, mert az emberek feszültek, indulatosak lettek.
Csökken az életszínvonal , növekszik a cigányság száma , növekednek az adók.
Az ország haldoklik, ezért a balosok meg a jobbosok is feszültek, idegesek.
"és hozzá teszem nem a kérdést vették le hanem te 3 kommentedet...ez szerintem elég érdekes..."
A kérdést miért vennék le? Hagyni kell, hogy kiröhögjük magunkat rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!