Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka, hogy ennek a...

Mi az oka, hogy ennek a kategóriának (politika) rohamosan csökken a színvonala?

Figyelt kérdés

NEM PROVOKÁCIÓ, EZ AZ IGAZSÁG

Nem azt mondom, hogy 3 éve amikor elkezdtem ezt az oldalt nem voltak idióták (én mondjuk akkor közéjük tartoztam) de mondjuk voltak még értelmesek is (ők voltak túlnyomó többségben) most meg ott tartunk, hogy tele van az oldal nácikkal meg elvakult balosokkal akik csak üvöltenek, hogy náci, zsidó, cigány, német, hungarófób, ultramagyar meg hasonlók...

Minden eszmében voltak régen is emberek de nem voltak ilyen buták mint a mostaniak többsége...

Már alig maradtak a régiek közül...:(

Mi lesz itt? IQ féle katasztrófa?

2013. júl. 10. 20:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
40%

"36%-os ezt hagyd is! Akkor még nem voltak itt ilyen hülyék! Menj már innen a retekbe neonáci unintelligens idióta!"

Nemugacc.

2013. júl. 10. 21:20
 12/40 anonim ***** válasza:
40%

"36%-os ezt hagyd is! Akkor még nem voltak itt ilyen hülyék! Menj már innen a retekbe neonáci unintelligens idióta!"

Mi lenne, ha te mennél?

2013. júl. 10. 21:20
 13/40 anonim ***** válasza:
49%
Áhh... szóval a kérdés csak egy szimpla provokáció?
2013. júl. 10. 21:21
 14/40 A kérdező kommentje:
Akik nem tudnak értelmi választ adni azokat jelentem, mivel provokatív viselkedést az adminok sem tűrik, nem csak én...
2013. júl. 10. 21:22
 15/40 anonim ***** válasza:
35%
Mi más lenne?
 16/40 anonim ***** válasza:
54%

Azért kérdező, mert az emberek feszültek, indulatosak lettek.

Csökken az életszínvonal , növekszik a cigányság száma , növekednek az adók.

Az ország haldoklik, ezért a balosok meg a jobbosok is feszültek, idegesek.

17/40 A kérdező kommentje:
36%-os örülök, hogy maradt értelmiség, mint te is, és köszönöm, hogy a 35 és 36 százalékos emberkék mocskolódásában szünetet tettél. :)
2013. júl. 10. 21:24
 18/40 anonim ***** válasza:
35%
Senki sem fog neked értelmi választ adni, hiszen kérdésed egyetlen célja a felhasználók provokálása, hülyézése.
2013. júl. 10. 21:24
 19/40 A kérdező kommentje:
Érdekes módon a 60% feletti válaszoló bebizonyította, hogy nem hülye és adott értelmi választ...és hozzá teszem nem a kérdést vették le hanem te 3 kommentedet...ez szerintem elég érdekes...
2013. júl. 10. 21:27
 20/40 anonim ***** válasza:
32%

"és hozzá teszem nem a kérdést vették le hanem te 3 kommentedet...ez szerintem elég érdekes..."

A kérdést miért vennék le? Hagyni kell, hogy kiröhögjük magunkat rajtad.

2013. júl. 10. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!