Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az hogy, cigánybűnözés?

Mi az hogy, cigánybűnözés?

Figyelt kérdés

A fidesz aztmondja nincs cigánybűnözés, dehát nincs, a cigány nem egy állatfaj vagy egy elnevezés a rablókra gyilkosokra.

Bűnözés van ,az hogy vannak olyan cigányok akik lopnak hazudnak az még nem ok hogy a többi szinesbőrű embertársunkat is megbéllyegezzük vele.

2009. okt. 13. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A cigányság egy részé jellemző bűnözési forma, amit ha a népesség és az elkövetők arányait vesszük alapul

„jellemző” karaktereket, általánosságokat mutatnak.

2009. okt. 13. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval, ez a helyes megfogalmazás!
2009. okt. 13. 19:58
 3/7 anonim válasza:
88%
A cigány bűnözés az az amikor a cigányok csoportosan beléd kötnek és megvernek,kirabolnak, megölnek.Ha ezt nem hagyod téged visz el a rendőr mert szegény segélyen élőknek mindent lehet!Legtöbbször onnan ismered meg a cigány bűnözőket hogy hátranyalt hajjal nagyon rajosan feszítenek 2 kilós arany lánccal a nyakukba!
2009. okt. 14. 05:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak a bűncselekménytípusoknak az összefoglaló neve, amikben nagy arányban utaznak cigányok. Ilyen pl. a lopás, a kisebb rablások (pl. nem fegyveres vagy bakrablás, viszont késes utcai támadások igen) és a (csoportos) garázdaság, de az orgazdaság, kitartottság stb. is előfordul. A cigányoknak, általánosítva, ugyanúgy van bűnözői profiljuk, ahogy más társadalmi csoportoknak. Máshogy bűnöznek a gazdagok és szegények, a falusiak és budapestiek, az analfabéták és a tudósok. Egyébként minden társadalmi réteg bűnözik, csakhogy egyes rétegek erőszakosan, mások intellektuálisan. A bűnözés jellemzői ugyanis az elkövető tulajdonságaitól és a környezettől (alkalomtól) is függnek. Pl. értelemszerűen kevesebb gépjárműlopás, de több terménylopás van egy borsodi faluban, mint Budapesten. Alulképzett rétegek körében nem nagyon létezik adócsalás, okirathamisítás vagy csődbűntett, gyakoriak ellenben az erőszakos bűnelkövetési formák.
2009. okt. 14. 07:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugye, ha nincs cigánybűnözés, mert nem minden cigány bűnöző, (jajj, dehogynem!)

Akkor cigányzene sincs, mert nem minden cigány zenész?

(a cigánykerékről ne is beszéljünk...

2009. okt. 15. 15:00
 6/7 anonim válasza:
aki azt mondja nincs cigánybűnözés az részben mond igazat részben csunyán nagyot hazudik!(azért nincs mert elitélnek ha nem is sok de pár olyan romát aki dolgozik és családi életét éli"ritka az ilyen")és olyanokra gondolnak akik az utcán kérkednek vele idézem" hogy ültek sitten egy személyben egy emberek(ez persze hazugság)ha kell bárkit be hibáztatnak be találnak akár ok nélkül is ha kell jó pénzért és ha valaki bedöl nekik és hisz nekik akkor az nagyot tévedet énis igy jártam mert azt hittem jó emberek tévettem ezért van igazság a cigánybünőzésben túl sok is de van olyan aki azt mondja hogy merik cigánynak nevezni ez sértö mért minek nevezzék?!magyarnak milyen érdekes már az se jó neki ami vagy csak a hibát keresik?! én ezt a részét nem tudom nem utálom a cigányságot de akikre amit irtam érvényes azokat jóbb szeretném börtönbe látni mert a magyar társadalom közellenségei!
2010. ápr. 6. 17:47
 7/7 anonim válasza:
mikor lopsz a boltból és utána megversz vkit (SZDSZ)
2011. márc. 17. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!