Kötnél házasságot cigánnyal?
Nem a bőrszín fog nálam dönteni hanem a maga az ember aztán pedig a család...ha egy maffiózó, gengszter tolvaj család akkor az lehet kizáró ok, mert én nem keveredek ilyenekkel,aztán még engem is belerángatnak valami szarba, meg ha úgy alakul a kapcsolatunk,akkor nekem nem hiányzik az,hogy a családtagjai fenyegessenek,hogy mit képzelek,hogy elhagyom a lányt, vagy hogy miért vagyok vele együtt, ugyanis kevesen tudják, de a cigányok ugyan úgy ellenezhetnek egy magyar-cigány kapcsolatot mint a magyarok és náluk is jelen van a magyar gyűlölet, szóval a kissé provokatív kérdésre ("rasszista teszt") azt válaszolnám,hogy sok dologtól függ.
De ez nem csak a cigányokra igaz, egy bűnözői életet élő magyar családba sem szívesen házasodnék (bár erre kevesebb az esély)
Alapból nem tetszenek a cigány lányok sem pedig a latinos , mediterrán nők.
Nekem az orosz , svéd , norvég , finn , ukrán nők tetszenek tehát az északi kinézetűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!