Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak a gyk.hu-n bértollnokok?

Vannak a gyk.hu-n bértollnokok?

Figyelt kérdés
Kik ők, hány %, ki bérli őket, és miről ismerhetők fel?
2009. júl. 30. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Mindjárt jön pár jobbikos, hogy tele van az egész oldal liberális (szdsz-es) bértollnokokkal.

Véleményem szerint nincs ilyen, minden politikai irányzatnak vannak olyan tagjai, akik szeretik sokan és intenzíven hangoztatni a véleményüket.

2009. júl. 30. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
azt nem tudom h vannak e itt bértollnokok....azt tudom h rengeteg hitgyülis van:S
2009. júl. 30. 23:04
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

én is jelentkeztem egyszer egy ilyen állásra.

jól fizet!:D

de nem ez a cég volt. fórumokon kellett volna reklámozni dolgokat, amire épp megbízást kapnak. cseten beszélgetést generálni, stb. ilyen rejtett reklám formában.

szóval maga a jelenség létezik.

de azért vannak a pártoknak szabad akaratukból is követőik.

2009. júl. 30. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem biztos hogy vannak.

Mert mivel ez az egyik legnézettebb fórumoldal.Ezért biztos hogy az egyes politikai pártok ki is használják a lehetőséget és fizetnek 1-2 ügyesebb,politikailag képzettebb bértollnoknak hogy az amúgy rendkívül hibátlan és precízen megtervezett ám ravasz válaszaikkal és véleményükkel befolyásolják a fórumozókat.

1 Fideszes bértollnok pedig biztos van,de most direkt nem mondom a százalékát.Fel lehet ismerni a sajátos stílusáról.Minden válasza nagyon precízen megtervezett,hosszú és helyesnek tűnik egy politikailag képzetlen ember számára,ám ha jobban megvizsgáljuk,minden válasza ferdítésekkel van tele.Általában a Jobbikot támadja,szélsőségesezi meg néha Gyurcsányt és Bajnait.Próbálja összemosni a Jobbikot és az MSZP-t és így egységesíteni az ellenségképet.És akármi van mindig mosdatja a Fideszt,látszólag szakértelemmel teli és hosszú válasszal.Ugyanazt mondja mint a Fidesz propagandája és ha a fidesz vmilyen kérdésben véleményt változtat,neki is változik a véleménye.Mint a szélkakasnak.

Másik érdekes dolog hogy a nap majdnem minden órájában fent van és ír.

De más fórum oldalakon is tapasztaltam hogy vannak egyes fizetett bértollnokok.

2009. júl. 30. 23:41
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
nincs
2009. júl. 31. 00:31
 6/9 anonim ***** válasza:
12%

Vannak.

Szinte mind jobboldaliak.

Része ez az egész pályás letámadásnak.

2009. júl. 31. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

Hát érdekesek az előző válaszok, mindegyiknek megvan a logikája. Az én logikám a következő: A parlamentben levő pártoknak nincsenek itt bértollnokaik, mert ennyi eszük sincs, meg én úgy érzem, szarnak a népre ki ezért, ki azért. Most nézzük részletesen.

a) FIDESZ - Tudom ki az, akit az egyik válaszoló említ, mint fideszes bértollnok, de én benne se vagyok biztos, nem hozza annyira a hivatalos vonalat. Meg ahhoz képest, hogy ma a FIDESZ messze a legnagyobb párt, itt nem dominál annyira, nem veti fel senki az éppen aktuális FIDESZ-kampánytémákat, tehát nem hiszem.

b) MSZP - Az MSZP-t támogató beírók színvonala egyszerűen túl alacsony, többnyire primitív, papírízű szövegekkel jönnek, de inkább 20-30 évvel ezelőtti klisékkel dolgoznak, nem hiszem, hogy mai pártutasításra járnának el.

c) SZDSZ, MDF - Ezek ma már nem képviselnek semmit, örülnek, ha élnek, egyszerűen nem lenne mit közöltetniük a bértollnokokkal.

d) Jobbik - Ez az egy párt gyanús, de jó értelemben. Szóval gyakran látom itt a hivatalos szövegeiket, megnyilvánulásaikat, és hát nagyon-nagyon aktívak. Ne értsetek félre, nem vádolok én egy jobbikos beírót se semmivel, csak azt érzem, mintha ez a párt figyelne ránk, számítanánk neki itt is, és az élet más területein is így van. Tehát itt nem tartom kizártnak, hogy akár szervezetten is véleményt nyílvánítanak, reagálnak, de hát miért baj ez? Egy pártnak az a feladata, hogy jelen legyen, és ott kell jelen lenni, ahol az emberek jelen vannak, mondjuk itt, vagy mondjuk az EFOT-on. (Ez utóbbi helyen Vona Gábor volt az egyetlen komoly politikus, pedig más is elmehetett volna.)

2009. júl. 31. 15:37
 8/9 anonim válasza:
hopp egy bértollnok!
2009. aug. 2. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Jobbik fizet hozzászólásonként 1500at hogy népszerűsítsem a pártot. Na és?
2010. márc. 1. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!