Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is kapott e-mailt ezektől...

Más is kapott e-mailt ezektől a szektás fideszbirkáktól?

Figyelt kérdés

Az alábbi e-mail jött nekem tegnap:

"Kedveskéim, tudom milyen nehéz jelenleg Magyarország helyzete, de meg kell értenetek, hogy Jézus Krisztus urunk is csak úgy tudott a Mennyország dicsőséges dimenziókapuján belépni, hogy előtte szenvedett.

Szerencsére nagyon üdvös és jó hírekkel tudok nektek szolgálni. Miután 2008-ban a Pilisben megnyitottuk az Atlantiszi Világkaput, hogy fénye beragyogja egész Magyarországot, teljesen természetes volt, hogy elősegítjük a Fidesz 2010-es győzelmét és Orbán Viktor, aki Magyarország Legújabb Nemzetmentője és a Magyar Élet Ura, végre megragadhatta a hatalmat, hogy előzhesse országunkból a gonoszt.

Szűz Mária szeme nevetett, mikor átszakadt a devecseri iszaptároló, mivel az áradó vörös hordalék azt jelentette, hogy végre Magyarországról is kifolyt a kommunizmus vörös és gyalázó szellemisége és elkezdődött az Új Időszámítás, mely a vízöntő csillagkép sajátos együttállásából vehető ki.

Különleges spirituálérzékelőket fejlesztettünk ki, amik kimutatták, hogy Vona Gábor Kun Béla reinkarnációja és azért jött, hogy újra pusztulásba taszítsa Magyarországot. Ő volt Gerő Ernő is, a tömeggyilkos.

Gyurcsány Ferenc, a Nagy Ellenségünk pedig Ferenc József reinkarnációja, aki szintén Magyarország elpusztítására törekedett, szerencsére kevés sikerrel.

Tegnapi álmomban megjelent Szent Mihály Arkangyal, törvényes Júdikátorunk és kezében tartva egy országalmát és egy jogart, azt Orbán Viktornak adta, hogy végre beteljesüljön a Prófécia és Magyarország átadja helyét a Mennyországnak. Verítékezve ébredtem, de testem tele volt megnyugvással tudva, hogy biztos kezekben van a hazám.

Már nem kell sokat várni testvérek és eljő a Megvilágosodás. A maja naptár szerint 2012 december 21-én lesz az aranykor és ennek Orbán Viktor személyesen az előhírnöke.

Üdvözelettel:

Tiberius praetor, Szent Mihály Mennyei Seregeinek Főparancsnoka

Kibaxot durva, mi? :D:D

2011. okt. 12. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

> Más is kapott e-mailt ezektől a szektás fideszbirkáktól?

Szerencsére nem.

> Kibaxot durva, mi? :D:D

Az.

2011. okt. 12. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:

semmi különös.

egy gyakorló elmebeteg írhatta, aki, ha nem harapja meg a szomszédját, amúgy, akár értelmes tevékenységet is folytathat...

2011. okt. 12. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt a levelet tuti csak poénból kaptad. Ehhez amúgy olyan kevés neuron kellene, hogy a légzés sem működne már.
2011. okt. 12. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak viccből írták. Remélem...
2011. okt. 12. 17:40
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Aki vallásos, az mind gyakorlott elmebeteg...
2011. okt. 12. 17:45
 6/11 anonim ***** válasza:

LoL

Ebben semmi vicces nincs. Hiszen Őfelsége Orbán Viktor, kit isten küldött Magyarországra, hogy megmentse azt a gonosztól.

Ha valaki nem hisz az atlantiszi világkapuban annak itt van:

[link]

És elősegítjük a Fidesz 2010-es győzelmét a csapatunkkal:

[link]

"Szűz Mária szeme nevetett, mikor átszakadt a devecseri iszaptároló, mivel az áradó vörös hordalék azt jelentette, hogy végre Magyarországról is kifolyt a kommunizmus vörös és gyalázó szellemisége és elkezdődött az Új Időszámítás, mely a vízöntő csillagkép sajátos együttállásából vehető ki. "

Ez teljes mértékben igaz, hisz senkinek nem volt benne felelőssége. (De azért egy narancstárolót is elkezdtünk építeni)

"Tegnapi álmomban megjelent Szent Mihály Arkangyal"

Tudjátok milyen finom a házi pálinka? Hisz Orbán Viktor szent urunk minden szava szent, így elkezdtem legálisan pálinkát főzni, hogy ezzel ne keljen arra figyelnem mit ígértek, hisz ő sose hazudik.

"maja naptár szerint 2012 december 21-én lesz az aranykor és ennek Orbán Viktor személyesen az előhírnöke"

Ezért nem ártana elkezdeni tisztelni és személyi kultuszt kialakítani neki. Hisze ekkor nem a világ vége lesz, hanem az új kor kezdete, mivel Orbán Viktor urunk indul az amerikai elnöki székért és miután megnyeri azonnal jobb lesz a világ. Minden háború megszűnik és csak szeretett lesz. Na meg persze mindenhol elkezdik skandálni, hogy Viktor, Viktor, Viktor.

Ebben semmi vicc nincs.

Üdvözelettel:

Tiberius praetor, Szent Mihály Mennyei Seregeinek Főparancsnoka

2011. okt. 12. 18:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt Orbán küldözgeti.
2011. okt. 12. 19:06
 8/11 doboszoli ***** válasza:

Hm. Egy kérdés kommentelésénél két főparancsnok?

Gyanús, roppant gyanús....D)

2011. okt. 12. 20:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Kun Béle

Született:1886

elhunyt:1938

Gerő Ernő

született:1898

elhunyt:1980

Számításaim szerint Vona Gábor lelkén kb. negyven évig két test osztozott. 2012-ben eljön az aranykor, és Orbán lesz a hírnök? Miért lemond? :D

2011. okt. 12. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam volna, hogy az elmebetegeknek is jár az internet hozzáférés. De ha jár,akkor használják egészséggel.

Szerintem ennyi hozzászólás elég is.

Ökörköri

2011. okt. 13. 22:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!