Van még esély vagy csak egyre rosszabb lesz?
Az a problémám, hogy 18 éves vagyok. Jövőre érettségizem, de nem igazán látom értelmét, mert ebben az országban a munka csak azok számára jó akik élősködnek (politikusok, cigányok, zsidók, külföldiek, b*zik stb.).
Meg látom, hogy hova halad ez az ország. :( Régen jó ország volt ez. Szép történelemmel és szép kultúrával. De amióta rájöttem mik illetve kik mozgatják a szálakat egyszerűen nem látok kiutat a veremből. Meg most is az emingráción töröm a fejem, hogy hova, ha ennyire elfajulnak a dolgok... Most nem azt mondom, hogy utálom ezt az országot, de már nem látom értelmét a harcnak. Szerintetek mit tegyek? :(
ma 15:55
A parazitákat külföldön se szeretik.
Igazából én nem gyűlölöm ezt az országot. Csak a mocskos élősködőket. (cigányokat elsősorban nem bírom elviselni...)
Aki úgy meleg, hogy aki normális magyarán nem vonaglik és hangoztatja, hogy micsoda ő. Nem úgy mint az a pár 100 f*szfej akik vonaglanak és erkölcstelen dolgokat tesznek azokkal van csak bajom.
Ja, és ahelyett, hogy hasznos tagja lennél a társadalomnak, egyéni boldogságot keresve továbbállsz. Ez álszentség. Csak magadnak sem vallod be.
Nem a cigányok teszik tönkre az országot, még ha ez az agyacskádig sosem fog eljutni, mert beeszed a szövegét a szélsőjobbnak ahelyett, hogy tanulnál és magad is gondolkoznál.
Ez a zsidózás és szomszéd népek dolog is csak érzelmeket kelteni meg duhajkodni jó, alapjában véve meg marhaság az egész.
Sajnálom, hogy vannak ilyen emberek, akik nem látnak tovább azon, amit a szájukba rágnak. Nem is baj, ha az ilyenek távoznak. De készülj fel, külföldön te leszel a "cigány", akit utálnak, mert kihasználod az országukat, és elveszed előlük a munkát.
"mert ebben az országban a munka csak azok számára jó akik élősködnek (politikusok, cigányok, zsidók, külföldiek, b*zik stb.). "
hiába érettségizel le, hülye maradsz.
A politikusok valóban élősködnek, a cigányok jó része szintén
A külföldiek munkahelyeket is teremtenek (majd mindjárt jön a sok okos ellenkezik ,hogy neeeem, elveszik a munkáááát :D)
A b*zik mióta kapnak támogatást?
Miben nyilvánul meg az élősködésük?
"De amióta rájöttem mik illetve kik mozgatják a szálakat egyszerűen nem látok kiutat a veremből"
akkor jobb, ha már most öngyilkos leszel
"Szerintetek mit tegyek? :("
Hülyeségek helyett inkább foglalkozz a saját életed építésével.
"Nem csak kurucot olvasok, hanem indexet és origot is"
de gazdasági, politikai, társadalomismereti könyvet nem vettél a kezedbe, az látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!