Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még esély vagy csak egyre...

Van még esély vagy csak egyre rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy 18 éves vagyok. Jövőre érettségizem, de nem igazán látom értelmét, mert ebben az országban a munka csak azok számára jó akik élősködnek (politikusok, cigányok, zsidók, külföldiek, b*zik stb.).

Meg látom, hogy hova halad ez az ország. :( Régen jó ország volt ez. Szép történelemmel és szép kultúrával. De amióta rájöttem mik illetve kik mozgatják a szálakat egyszerűen nem látok kiutat a veremből. Meg most is az emingráción töröm a fejem, hogy hova, ha ennyire elfajulnak a dolgok... Most nem azt mondom, hogy utálom ezt az országot, de már nem látom értelmét a harcnak. Szerintetek mit tegyek? :(

2011. júl. 17. 11:54
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
47%
előbb tegyél le egy szakmát,járj egyetemre és amikor megvan csak akkor menj külföldre!Anglia/Német/Ausztria/Skandináv országok. A magyar állam finanszírozza csak az oktatásod! Utána pedig sok sikert, csak ne ide tervezd a jövőd mert ez az ország már halott és nincs visszaút! Én is ugyanígy teszem,tervezem!!
2011. júl. 17. 15:55
 22/40 anonim ***** válasza:

ma 15:55

A parazitákat külföldön se szeretik.

2011. júl. 17. 16:50
 23/40 anonim ***** válasza:
külföldre nem cigánykodni megyek hanem DOLGOZNI!!!
2011. júl. 17. 16:52
 24/40 anonim ***** válasza:
Még az első oldalon írta valaki hogy külföldön magasabb az adó.Na igen magasabb csak épp ott nem a rohadt mocskos cigányok segélyezésére megy az adód.
2011. júl. 17. 17:53
 25/40 A kérdező kommentje:

Igazából én nem gyűlölöm ezt az országot. Csak a mocskos élősködőket. (cigányokat elsősorban nem bírom elviselni...)

Aki úgy meleg, hogy aki normális magyarán nem vonaglik és hangoztatja, hogy micsoda ő. Nem úgy mint az a pár 100 f*szfej akik vonaglanak és erkölcstelen dolgokat tesznek azokkal van csak bajom.

2011. júl. 17. 18:15
 26/40 A kérdező kommentje:
Amúgy külföld mellett szól azért pár dolog. Magasabb fizu és élhetőbb körülmények. Itt meg csak annyi szól, hogy a magyarokkal együtt maradok a szarban és egy idő után fel leszünk dolgozva a zsidók vagy a szomszéd népek által. Amekkora b*lfasz(áruló) a vezetésünk.
2011. júl. 17. 18:17
 27/40 A kérdező kommentje:
Külföldre dolgozni mennék ki és nem élősködni mint a koszos talpúak. EZT KI KÉREM MAGAMNAK, HOGY ÉLŐSKÖDNI AKAROK. ÉN NEM CIGÁNY, HANEM MAGYAR EMBER VAGYOK. :@
2011. júl. 17. 18:18
 28/40 anonim ***** válasza:

Ja, és ahelyett, hogy hasznos tagja lennél a társadalomnak, egyéni boldogságot keresve továbbállsz. Ez álszentség. Csak magadnak sem vallod be.

Nem a cigányok teszik tönkre az országot, még ha ez az agyacskádig sosem fog eljutni, mert beeszed a szövegét a szélsőjobbnak ahelyett, hogy tanulnál és magad is gondolkoznál.

Ez a zsidózás és szomszéd népek dolog is csak érzelmeket kelteni meg duhajkodni jó, alapjában véve meg marhaság az egész.

Sajnálom, hogy vannak ilyen emberek, akik nem látnak tovább azon, amit a szájukba rágnak. Nem is baj, ha az ilyenek távoznak. De készülj fel, külföldön te leszel a "cigány", akit utálnak, mert kihasználod az országukat, és elveszed előlük a munkát.

2011. júl. 17. 18:28
 29/40 anonim ***** válasza:

"mert ebben az országban a munka csak azok számára jó akik élősködnek (politikusok, cigányok, zsidók, külföldiek, b*zik stb.). "

hiába érettségizel le, hülye maradsz.

A politikusok valóban élősködnek, a cigányok jó része szintén

A külföldiek munkahelyeket is teremtenek (majd mindjárt jön a sok okos ellenkezik ,hogy neeeem, elveszik a munkáááát :D)

A b*zik mióta kapnak támogatást?

Miben nyilvánul meg az élősködésük?

"De amióta rájöttem mik illetve kik mozgatják a szálakat egyszerűen nem látok kiutat a veremből"

akkor jobb, ha már most öngyilkos leszel

"Szerintetek mit tegyek? :("

Hülyeségek helyett inkább foglalkozz a saját életed építésével.

2011. júl. 17. 19:59
 30/40 anonim ***** válasza:

"Nem csak kurucot olvasok, hanem indexet és origot is"

de gazdasági, politikai, társadalomismereti könyvet nem vettél a kezedbe, az látszik.

2011. júl. 17. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!