Miért utálják a zsidókat?
17 éves vagyok, édesapám zsidó. Bevallom, kissé burokban nevelkedtem, nem nagyon értem az antiszemita nézeteket.
Rocker vagyok. Ma a parkban hozzánkcsapódott pár hungarista sarác. Jókat beszélgettünk. Az egyiküket felhívták és egy Kárpátia szám, az Ó, bujdosó székely volt a csengőhangja. Megkértem, hogy küldje át, mert szeretem.
Közben az egyikük valami vita kapcsán felkiálltott, hogy "k.csög zsidó!" gondolom viccből.
Én pofátlanul rákérdeztem mi a bajuk a zsidókkal.
Válasz: Neked miért nincs bajod velük?
Én itt nem bírtam a számmal, és elkottyintottam, hogy az apám családja az.
Erre baromira felhúzták magukat, a srác megszakította a bluetooth küldést, Mocskos zsidó ne hallgassa ezt felszólalással. Ott is hagytak minket.
A barátaim se értik mi volt ez.
Légyszíves ne szedjetek szét!
Régi történet. Ha tényleg érdekel, olvass utána:
Amúgy a legtöbb Hungarista csak megszokásból utálja őket a konkrétumok ismerete nélkül.
Úgy kell felfogni, h ez nem egy olyan dolog, amire büszke lehetsz.
Nos, szkinhedekkel volt dolgod, nem hungaristákkal.
Ugyanis ezek az utcai majmok nem hungaristák, ahhoz több kell. Én hungarista vagyok, tudom.
Ezeknek az a bajuk, hogy olyanok, mint a cigányok. Vadállatok. Rendes gyerek lehetsz (már ha igaz a történeted) és elbeszélgethettek volna veled, mielőtt megutálnak.
A mi köreinkben is vannak, akiknek zsidó a rokonuk. Van ilyen. Az még nem zárja ki, hogy jó emberek lennének.
Viszont másik oldalon szüleim főnöke zsidó származású. Az apja magyarosította le a nevüket, most nem írom ide, kicsodák. Apámék a belüket is kidolgozzák.
Másik oldalon van már tapasztalatom a politikai zsidósággal az MSZP berkein belül. Egyszer barátom apját megkörnyékezték, mert azt hitték ő is az. Nos, benézték vele...
Azért utálják a zsidókat mert idióták. Lehet hogy maguk még sose találkoztak zsidóval, csak hallották az "okosoktól" hogy azokat utálni kell..
különben számtalan dologgal magyarázzák az utálatukat, arra sajnos kevés volna a hely hogy felsoroljam.
Amúgy örülhetsz hogy nem vertek meg, még az is előfordulhatott volna...
Én sem értem miért kell gyűlölködni, nekem semmi bajom a zsidókkal, akiket ismerek, mind normális ember, olyan mint akárki más, bár a hitüket nem tartják, csak a származásuk az.
Semmi gond, Te áldozat vagy...ez sokak hibája, de van is igazság a gyűlölet mögött, csak nem a kicsikre, vagyis rátok kellene ezt levetíteni.
Ha sokat akarsz erről tudni, akkor üsd be a youtube-on hogy zsidó, és halgass erről filmeket, riportokat, tényfeltáró műsorokat.
Röviden, minden a zsidók kezében van, nagy cégek, energiacégek, bankok, az IMF,minden!
És sajna vannak olyanok, akik azt a nézetet vallják, hogy aki nem zsidó, az alantasabb faj. Őket hívják a zsidók goj-oknak, ezt is beütöd a youtube keresőjébe, de akár csak google-ba, és leírják mit jelent....
csak sikerül, és nem kell linkeket küldenem....
Nameny:
abból h a szüleid főnöke zsidó, nem következik h kidolgoztatja a belüket. A barátom főnöke nem zsidó, mégis folyton güriznie kell. Mindenféle emberből van rendes, meg hülye is...
vannak emberek, akiknek szükséglet, hogy valakit utálni kell, erre pedig vannak jól bejáratott célcsoportok. Szlovákiában meg a magyarokat utálják a hasonló hülyék, ugyanaz a dolog.
Felesleges ebben mély logikai összefüggéseket keresni.
Hát nem érzem magam idiótának.. Mindegy.
Tehát azokkal a zsidókkal van baj, akik maximalisták, önzők, harácsolók?
Az apukám szart is kihajtotta magából, már bocsánat, hogy meg tudjunk élni. Ugyanúgy a nagyszüleim és a nagybátyám is.
Miért azokon csattanik az ostor, akik integrálódtak? Akik betartják a szabályokat?
Van cigány ismerősöm is, velem egykorú és három éve jár a szüleivel mezőgazdasági idénymunkákat végezni, mert hiába van a szüleinek végzettsége, hiába jó szakemberek, nem lopkodnak, csalnak.
A múlt hónapban szegény lánnyal megosztottam a szendvicsemet, mert nem tudott hozni. Délután vittem át hozzájuk egy kiló kenyeret (én sütöttem) meg házi füstölt kolbászt. Javasoltam anyukájának, hogy kérjen gyorssegélyt az önkormányzattól. Anyukája is és a lány is kihúzta magát és azt mondta előbb döglik éhen.
A kajáért cserébe a lány segített szakmai számításokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!