Hogy tetszik a twitterező dajcstomi?
Itt nem idézhetem, mert letiltanának a csúnya szavak miatt... Az indexen idézgetnek tőle:
Napról-napra kiderül valamelyik Fideszesről, KDNP-sről, hogy egy dilettáns f.szkalap. Először Lázár, most ez. Lassan elfogy a normálisnak mondható ember a pártból.
Azért az mekkora már, hogy 2011-ben megismeri az internet csodálatos világát, és pár hétre már obszcén, vulgáris stílusban osztja a világot, miközben ő a tökéletes, az egyetlen, a próféta.
Mondjuk nem lenne ezzel semmi baj, én is elkezdtem káromkodni, amikor először láttam a South Parkot, csak kár, hogy akkor én 12 éves voltam. Ő mennyi is? Kinézete alapján van vagy 50.
Érdekes... A beléptető rendszerről nem írt semmit? Kár... Talán inkább arról írhatna! Legalább a naptárában. Ha már Kiszel Tünde és Donatellácska nincs benne, legalább a beléptető rendszer legyen benne...
Pedro
Ha tizedannyira tudna helyesen írni (pont után szóköz), mint káromkodni...
Amúgy magát alacsonyítja le az ilyen ember azzal, hogy közönséges.
19:39
Azért ne legyünk ilyen rosszindulatúak. Biztos van ott egy-két (najó max 1) ember, aki ért is valamihez. Csak ügyesen rejtegetik, ennyi az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!