Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jólét és Szabadság? JeSZ!

Jólét és Szabadság? JeSZ!

Figyelt kérdés
Újjászerveződött, vagy most mi van velük?
2011. febr. 25. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:

"A Magyar Demokrata Fórum Országos Választmánya egyhangúlag úgy döntött, hogy a jelenlegi elnököt, Makay Zsoltot javasolja a párt Országos Gyűlése számára az újjászerveződő párt elnökének.

Fontos állomásához érkezett a Magyar Demokrata Fórum teljes tisztújításának folyamata. A mai nappal megalakult a párt új Országos Választmánya. Külön öröm, hogy több megyében fiatal politikusok vették kezükbe az MDF újjászervezését, így például Baranya és Zala megyében.

Az Országos Választmány egyhangúlag döntött arról, hogy kit javasoljon a március 5-i Országos Gyűlés számára az MDF elnökének, Makay Zsolt jelenlegi elnök így egyetlen jelöltként indulhat az elnöki posztért. Az Országos Választmány 13 személyt javasolt az új Elnökségbe az Országos Gyűlés számára, köztük a jelenlegi Elnökség minden tagját. Az új Elnökségbe végül nyolcan kerülhetnek be.

Az Országos Választmány határozott arról is, hogy a március 5-i Országos Gyűlés hozzon végérvényes döntést a párt névváltoztatása ügyében. Így a következő hónap elején mindenképpen eldől, hogy az MDF új neve Jólét és Szabadság, azaz JeSZ legyen-e.

Az Országos Választmány 85 százalékos többséggel úgy döntött, hogy Bokros Lajos ügyében egy héttel meghosszabbítja azt az időt, amíg a párt tagsága szavazhat arról, hogy mi legyen az MDF európai parlamenti mandátumának a sorsa. Az Országos Választmány arról is döntött, hogy bármi is lesz a szavazás végeredménye a teljes demokrácia jegyében azt elfogadja és végérvényesnek tekinti. Jelenleg a szavazók több mint 80 százaléka amellett foglalt állást, hogy a Magyar Demokrata Fórum hívja vissza Bokros Lajost az Európai Parlamentből. Az MDF Országos Választmánya bízik abban, hogy Bokros Lajos igazi demokrataként levonja a szükséges következtetést, bármi lesz is a tagság végső döntése.

2011. február 19.

MDF Sajtó"

2011. febr. 25. 13:51
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Még egy kérdés, kérés...

Mi a véleményetek erről a pártról?

Nekem az, h korrekt legyek, h sztem itt az ideje a régi politikusokat kicsit cserélni fiatalokra, valamint sztem kell a parlamentbe egy jobbközép kispárt, mivel az 5 °-os parlamenti küszöb kb. 350-400 ezer embert jelent.

2011. febr. 25. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg valahányszor feltűnik egy régi és/vagy új párt nem érdemes reménykedni hogy "majd akkor ők talán minket fognak képviselni nem pedig a saját pénztárcájukat".
2011. febr. 25. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem fiatalokra, hanem BECSÜLETESEKRE kellene cserélni őket, és HOZZÁÉRTŐKRE.

A múgy az idő eldönt mindent.

Nekem erről a Jólétről a Pusztító c. film jut az eszembe Sandra Bullockkal. (A jövő társadalmában úgy köszöntek, hogy "Jólét")

Hát akkor:

Jólét.

2011. febr. 25. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Abban a filmben már tudták, hogy az JESZ fogja uralni a világot :D
2011. febr. 25. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ez a megújulás forrása. Nem egy levitézlett maradványpártból kell felépíteni egy újat, hanem a semmiből!

Amúgy a Jólét! köszöntés nekem is eszembe jutott róluk! :D

2011. febr. 25. 15:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy a gyakori kérdések-be nem illő dolog egy párt ilyen módon történő népszerűsítése, hírverése. Számomra nagyon kilóg a lóláb... Legalább is sztem a kérdés: és a rá adott felkiáltójeles válasz egyszerűen undorító..
2011. febr. 28. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Dávid Ibolya írta ki a kérdést, csak inkognitóban volt.
2011. febr. 28. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Az MDF-nek lejárt az ideje.Hiába próbál új bőrbe bújni.Egyszer már elbaszták keressenek maguknak megfelelő állást.Egyébként ez pont olyan mint amikor Gyurcsányról azt mondták hogy lehet hogy új pártot fog alakítani.Tiszta röhej ,bár mind1 labdába se fog rúgni.
2011. febr. 28. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Javítok:

alapítani

2011. febr. 28. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!