Nem lenne mégis jobb, ha kimondanák, hogy van cigánybűnözés?
Nem régen fogtak el ugye "magyarokat", ha jól emlékszem külföldön, akik prostitúcióra kényszerítettek néhány nőt, napi tízen valahány kuncsaft per lány volt a ráta, havi több milliót forintot "kerestek" vele. Mások kínzásából, 0 munkával. Gratulálok. Egy. Kettő, pár napja egy rendőr ismerős mondta, hogy a 20. kerben egy idős nénit lekötöztek és vasalóval égettek meg, hogy árulja el hol tartja a pénzét. Három: nem vagyok nagy jobboldali, nem is annyira foglalkozom a politikával, de poénból rászoktam nézni egy-egy oldalra és így mit olvasok ma a kuruc.infón? Csepelen kaptak el egy párost, akik egy 18 évnél fiatalabb(!) lányt kényszerítettek prostitúcióra. Szóval ez borzalmas... Persze a magyarok is bűnöznek, de azt mondom, inkább lopják el a kocsiját majd a lányomnak, inkább sikkasszanak el egy vagon pénzt akárkik akárhol, vagy áruljanak drogot szintén akárkik akárhol (pár tipikusan fehér megoldás..), de ennyire nem tisztelni egy másik ember életét, ahogyan ezek teszik, ez már kezd túlzás lenni.
Nem lenne mégis jobb, ha kimondanák, hogy igenis cigányok és csakis cigányok teszik/tették ezt és ezt az állatias erőszakot más emberekkel, érző emberi lényekkel? Nem lehet, hogy kicsit magukba szállnának? Mert így, hogy a tévé szerint a cigányok csak zenélgetnek, énekelnek, meg táncolgatnak, nem hiszem, hogy eszükbe jut kiközösíteni maguk közül a bűnözőket. Egyik nap a villamoson azt hallgattam, hogy azon nevettek, ki mennyit volt börtönben...
Szóval egyre jobban féltem az utódaimat az az igazság. És ahogy ennyi életvitelszerűen bűnöző cigány van, egyre több magyar is lesz, főleg akik köztük "nevelkednek".
Komolyan, már annak is örülnék, ha valahogy ki lehetne egyezni velük, hogy ha már áldozatok vagyunk, legalább ne legyenek brutálisak, nem kell szétütni, maradandóra verni, rúgni, szúrni csak azért mert kirabolnak, felesleges.
ááá hogyan lenne jobb :D
de majd a végén nagyobbat üt vissza :-)
http://www.youtube.com/watch?v=Y5JwRIPXvio&feature=player_em..
csak a szimpla tényeket mondja
Kuruc.info ide-oda, azért ez is szégyen, hogy csak ők hoznak le ilyen cikkeket: Biztos a svájciak is hazudnak, csak, hogy a sok rasszista magyarnak legyen mit olvasni itthon, hát persze ballibek. (Nem az a baj, hogy ballibek vagytok, vannak a baloldalnak is értékei, de még mennyi...az a baj, hogy bunkók vagytok, persze amíg nem nektek fáj, addig könnyen nagy az arc.)
Az pedig különösen tetszik, hogy a cikk végén felvetik, talán nem kellene prostiknak hívni azokat, akiket arra rákényszerítettek. Igen, ők inkább áldozatok, azért nem ugyanaz, mintha valaki önszántából csinálja. Azokat azért nem szokták kínozni és kikészíteni lelkileg.
hát amíg magyarország jogállam addig nem lesz kimondva. ugyanis egy jogállamban minden ember egyenlő és a kisebbségek ugyan olyan állampolgároknak számítanak mint mások.
Az más kérdés, hogy szlovákiában ez nem így van, mert az alkotmányuk tartalmazza a benes dekrétumot ami kimondja hogy a magyarok másodrangú állampolgárok... (de hát ezt az eu elnézi mert szegényeket ezer éven át cseszegettük, és hát ők olyan fiatalok... :S
Szóval hivatalosan valószínűleg soha nem fogják ezt beismerni, de ettől függetlenűl szerintem nagyon sokan így gondolják.
"jogállamban minden ember egyenlő és a kisebbségek ugyan olyan állampolgároknak számítanak mint mások. "
minden ember egyenlő csak vannak egyenlőbbek :))))
különben miért is van az hogy míg mi a többség dolgozunk adózunk
addig ők nem dolgoznak és lcd TV ket vesznek segélyből
hmmm
érdekes
kocsmába kell befektetni :)
"Nem igazán bírom a nagymagyarország kultuszt"
hmm igazad van minek ide nagy Magyarország még jót is tettek velünk ezzel a "szövetségeseink"
szerintem még sokat is hagytak nekünk... IRÓNIA achtung :d
"Csak azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire jót akarnak nekünk (haha), vagy csak politizálnak és tudják mi az amire rákap majd egy vastagabb réteg."
nem, valószínűleg kifejezetten rosszat akarnak
nem is értem miért hozzák szóba a problémákat
szerintem a sok kis oknyomozósdi helyett inkább el iszogathatnának a többi képviselővel a parlamentbe
**IRÓNIA**
"nálunk ezt már kiaknázták, 10 emberre jut egy kocsma a városban..."
akkor össze kéne kötni a kellemest a hasznossal
iskolában a kocsma
mondjuk nyerő gépeken lehetne tanítani az összeadást kivonást
italok címkéin az olvasást
ha már ott az alkohol százalékba akkor 1 kis kémiát
új fizika képlet
ha 1 tanárt 10 Newton erővel rúgjuk seggbe akkor mekkora a VALÓSZÍNŰSÉGE hogy 2 méter/szekundum sebességgel szántsa végig a padlót egységnyi idő alatt
és közbe ne legyen 8 napon túl gyógyuló sérülése
kérdés
vajon ha nem seggbe hanem tökön rúgjuk akkor ki tudja e énekelni a magas C -t ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!