A Jobbik politikája csak a tanulatlan, parasztos stílusú, hőzöngő szélsőségesek számára kedvező.
Tanult, értelmiségi jobboldali, és egyáltalán bármilyen tanult értelmes magyar ember a Fideszt támogatja.
2010. dec. 17. 13:30
2/25 anonim válasza:
igen
2010. dec. 17. 13:31
3/25 anonim válasza:
"A Jobbik politikája csak a tanulatlan, parasztos stílusú, hőzöngő szélsőségesek számára kedvező.
Tanult, értelmiségi jobboldali, és egyáltalán bármilyen tanult értelmes magyar ember a Fideszt támogatja."
Az egyik főiskolai tanárom speciel a Jobbikot támogatja. Az ország egyik legjobb szakértője a maga szakterületén. Ahogy a kommentedet olvastam egy "ici-picit" tanultabb, és több esze van nálad!
2010. dec. 17. 13:36
4/25 anonim válasza:
akkor a főiskolai tanárod vagy kommunista vagy rasszista.
2010. dec. 17. 13:38
5/25 anonim válasza:
Még a legagyonhazudottabb statisztikák is igazolják, mert NEM tudják NEM igazolni, hogy a Jobbiknak van a társadalom legkevésbé iskolázottabb körében a legalacsonyabb támogatottsága, amely tény szöges ellentétben áll pl. az MSZP támogatottságával.
2010. dec. 17. 13:39
6/25 anonim válasza:
Ez butaság. Valaki párszor belinkelt már egy statisztikát, hogy milyen rétegekből kerülnek ki a pártok szavazói. A legtöbb iskolázatlan a Fidesz szavazói között volt, de ha belegondolunk, ez nem is csoda, hiszen gyűjtőpárt, gyakorlatilag minden rétegből volt/van szavazója. De ha megnézzük, akkor a legtöbb egyetemista pl. LMP, vagy Jobbik szavazó, pont azért, mert fiatalok, és nem támogatják a két "régi" pártot, változást szeretnének. Én pl. Jobbik szavazó vagyok, és az orvosi egyetemet végzem, ez utóbbi hozzájárult, hogy Jobbik szavazó legyek. A Jobbikban tevékenykedik Dr. Gyenes Géza, akit van szerencsém ismerni, és messze a legértelmesebb orvos, akit csak ismerek. Sokáig volt a Magyar Orvosi Kamara főtitkára, és szívesen látnám az egészségügyi államtitkárként.
2010. dec. 17. 14:17
7/25 anonim válasza:
14:17
Annyira "imádom", hogy az orvosisok és jogászok szerint minden butaság, ami nem az, amit ők hallgatnak. :(
2010. dec. 17. 14:36
8/25 A kérdező kommentje:
"Annyira "imádom", hogy az orvosisok és jogászok szerint minden butaság, ami nem az, amit ők hallgatnak. :(
"
Ő csak elmondta, hogy volt egy tanára aki értelmiségi volt és a jobbik szavazója.
2010. dec. 17. 14:45
9/25 anonim válasza:
Nem egészen értem mire célzol. Félreértések elkerülése végett arra írtam, hogy butaság, hogy a Jobbiknak van a legtöbb "iskolázatlanabb" szavazója, és csak iskolázatlanok szavaznak rájuk, erre van statisztika, mint írtam be is linkelték már párszor, de bevallom őszintén nincs energiám megkeresni, ha valaki kíváncsi rá, nézegessen hasonló kérdéseknél. Azt, hogy a legtöbb egyetemista LMP, és Jobbik szavazó pedig onnan gondolom, hogy egyrészt erre is volt statisztika, aminek az eredményét azzal magyarázták, amit írtam, másrészt van mindenféle felsőoktatási szakról ismerősöm (TTK-tól BTK-n át, ÁOK-ig), és ott általában mindenki vagy Jobbik, vagy LMP szavazó.
2010. dec. 17. 14:45
10/25 anonim válasza:
Kérdező!
Ugorj neki még egyszer, nem arra reagáltál, amire gondolod, hogy "válaszoltam".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!